Ροή Τοπικά

Συνεντεύξεις στα Τρίκαλα για προσλήψεις σε μεγάλο όμιλο ξενοδοχείων

Την επόμενη Παρασκευή στο Gallery Art Hotel οι συναντήσεις.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 24/1/2020 ο όμιλος ξενοδοχείων AQUILA Hotels & Resorts σε συνεργασία με την εταιρία εκπαίδευσης και διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού AA+Partners, διοργανώνει για πρώτη φορά στα Τρίκαλα εκδήλωση που απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στον τομέα του τουρισμού.

Κατά την εκδήλωση, τα στελέχη του ομίλου ξενοδοχείων AQUILA Hotels & Resorts θα παρουσιάσουν την εταιρία καθώς και τις νέες θέσεις εργασίας και δυνατότητες καριέρας στα τέσσερα ξενοδοχεία πέντε αστέρων του δυναμικά αναπτυσσόμενου Ομίλου στην Ελούντα, στο Ρέθυμνο και στο Ηράκλειο.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν επιπλέον την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν και ένα δίωρο εκπαιδευτικό σεμινάριο από την καταξιωμένη στο χώρο εταιρία εκπαίδευσης  AA+Partners με θέμα «Επαγγελματική Εξυπηρέτηση στον χώρο του Τουρισμού».  Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν οι σύγχρονες τάσεις στον τομέα της εξυπηρέτησης, ο ρόλος της αντίληψης στην επαφή με τον πελάτη, οι απαραίτητες λεκτικές και μη λεκτικές δεξιότητες επικοινωνίας κα.

Τέλος με το πέρας της εκδήλωσης, όσοι παρευρισκόμενοι το επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν επιτόπου συνεντεύξεις με τα στελέχη του ομίλου ΑQUILA Hotels & Resorts και να διερευνήσουν τις δυνατότητες καριέρας στo σημαντικό αυτό ξενοδοχειακό Όμιλο στην Κρήτη, όπου η θέληση για μάθηση συνεχόμενα ενθαρρύνεται.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  στο ξενοδοχείο Gallery Art στις 24/1/2020 στις 15:30. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ηλεκτρονική εγγραφή των ενδιαφερομένων στο: http://bit.ly/aquila2020 καθώς και η προσκόμιση του βιογραφικού τους για τις συνεντεύξεις.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι:

15:30 – 16:00 Προσέλευση – εγγραφές – έναρξη
16:00 – 16:30 Παρουσίαση Aquila Hotels & Resorts
16:30 – 18:00 Σεμινάριο AA+Partners
18:00 – 18:15 Coffee Break
18:15 – 20:00 Συνεντεύξεις

 

Επιπλέον, παρόμοιες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται αντίστοιχα και στην Κοζάνη, στις Σέρρες και στη Δράμα.

  • ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ           24/01/2020

Στο ξενοδοχείο Gallery Art

  • ΚΟΖΑΝΗ ΣΑΒΒΑΤΟ     25/01/2020

Στο ξενοδοχείο             Aliakmon

  • ΣΕΡΡΕΣ             ΚΥΡΙΑΚΗ       26/01/2020

Στο ξενοδοχείο             Elpida Resort

  • ΔΡΑΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑ     27/01/2020

Στο ξενοδοχείο Hydrama

Διαβάστε επίσηςNEWSLETTER

Ενημερωθείτε πρώτοι για τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και παρασκήνιο