Τοπικά

Συνεργασία Δήμου Τρικκαίων με αυστριακούς

Διαύλους συνεργασίας με την Αυστρία για θέματα τεχνολογίας άνοιξε ο Δήμος Τρικκαίων. Η επίσκεψη του εμπορικού ακολούθου της πρεσβείας της Αυστρίας στη χώρα μας, κ. Gerd Dueckelmann – Dublany, στο Δημαρχείο Τρικκαίων, περιστράφηκε σε ζητήματα τεχνολογικής συνεργασίας.
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου παρουσίασε τα δεδομένα που θέτει ο Δήμος, ως οραματική προσπάθεια για ενσωμάτωση λύσεων στην καθημερινότητα της πόλης. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις «έξυπνες λύσεις» σε θέματα μεταφορών, φωτισμού και εξυπηρέτησης του πολίτη, με βάση τα πιλοτικά έργα που ξεκινούν να υλοποιούνται και όσα ήδη έχουν εγκριθεί.
Ο δε διευθύνων σύμβουλος της e-trikala ΑΕ κ. Οδ. Ράπτης αναφέρθηκε στον Δήμο ως παράδειγμα προώθησης πλήθους ευρωπαϊκών προγραμμάτων και εφαρμογών παγκόσμιας απήχησης ή ελληνικής πρωτιάς (free wifi, e-health, Λεωφορείο Χωρίς Οδηγό, Activage κ.α.).
Ο κ. Γ. Συκάς, γενικός διευθυντής της Hellenic Cable Networks, αναφέρθηκε σε ειδικότερα τεχνικά ζητήματα που σχετίζονται με τη βελτίωση παροχών σε δίκτυα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης