Τοπικά

ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων κατά Παπαστεργίου

Δυστυχώς, έκπληκτοι παρακολουθούμε ένα συνεχιζόμενο ντελίριο πολιτικής αμετροέπειας, ασέβειας και αλαζονείας από την πλευρά του κ. Παπαστεργίου, σχετικά με την κριτική που δέχεται από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης και τους πολίτες των Τρικάλων για την απόφασή του να μετακινήσει το άγαλμα του Στρατηγού Στέφανου Σαράφη.

 

 

Θα θέλαμε να του υπενθυμίσουμε ότι η ιστορική παρακαταθήκη της πόλης, οι αγώνες του λαού ενάντια στους κατακτητές και τον φασισμό, τα πρόσωπα που σημειολογικά σηματοδοτούν αυτούς τους αγώνες και η ιστορική μνήμη τους, βρίσκονται πέρα και πάνω από τις όποιες πολιτικές του προθέσεις και τις ιδεολογικές του καταβολές και στοχεύσεις.

Οι διαφορετικές απόψεις και οι αντιδράσεις όλου του δημοκρατικού κόσμου για την μετακίνηση του αγάλματος του συμπολίτη μας Στρατηγού Στέφανου Σαράφη, είναι αναφαίρετο δικαίωμα και εντάσσεται μέσα στα πλαίσια του δημοκρατικού πολιτεύματος, που οφείλει να αποδέχεται και να σέβεται.

Καλούμε τον κ. Δήμαρχο να ακούσει τις φωνές όλου του δημοκρατικού κόσμου της πόλης και να μην μετακινήσει το άγαλμα από την υπάρχουσα θέση του, όπως αυτή καθορίστηκε το 1984 από την Δημοτική Αρχή Τριγώνη.

Επίσης, τον καλούμε ως Δήμαρχο της πόλης να σέβεται την διαφορετικότητα, την άλλη άποψη και να μην καταφεύγει σε αλαζονικές συμπεριφορές και χαρακτηρισμούς, σαν θιγμένος έφηβος, που μας προσβάλουν όλους και εν γένει το δημοκρατικό πολίτευμα.

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης