Τοπικά

Σφοδρή κριτική στη Δημοτική Αρχή Φαρκαδόνας από Καραμάνο-Τσιακάρα

Με έκπληξη διαπιστώσαμε από τα ΜΜΕ την απόφαση του υπουργού εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκου να μην συμπεριλάβει τον Δήμου Φαρκαδόνας στις πληγείσες περιοχές, σε αντίθεση με τους όμορους δήμους Τρικκαίων και Παλαμά τους οποίους συμπεριέλαβε και ορθώς έπραξε για την αποκατάσταση των ζημιών και των καταστροφών που προκλήθηκαν στις υποδομές τους από την πρόσφατη θεομηνία.
◦       Τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην περιοχή μας είναι πολλά και ιδιαίτερα σοβαρά τόσο στις υποδομές όσο και στις καλλιέργειες,
◦       θέλουμε να τονίσουμε με ιδιαίτερη σοβαρότητα Ότι τα προβλήματα που αφορούν το σύνολο των δημοτών της περιοχής μας δεν μπορούν να μπαίνουν σε μικρό πολιτικές λογικές πεπαλαιωμένου τύπου και μικροκομματισμού του τύπου «κατόπιν ενεργειών μου» όπως δυστυχώς είδαμε μεμονωμένοι δημοτικοί σύμβουλοι να συγκαλούν έκτακτη σύσκεψη δήθεν για την αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων που δυστυχώς ναυάγησαν .
◦       Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η πολιτικοί τους προβολή και επιβίωση
◦       Με πρακτικές ξεπερασμένες και απαξιωμένες από το σύνολο της κοινωνίας. Αυτό  που έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή ο Δήμος μας είναι η άμεση ένταξη στο πρόγραμμα της έκτακτης χρηματοδότησης και στην άμεση αποζημίωση των αγροτών μας,
◦       πρέπει να υπάρξει συλλογική δράση από όλους μας, να στηρίξουμε ομόφωνα τις ενέργειες  που θα Πράξει ο νέος δήμαρχος, Διώτη  διαθέτει το θεσμικό κύρος και την ευρύτερη αποδοχή  που απαιτείται για να  διεκδικήσει και να απαιτήσει από τους αρμόδιους υπουργούς και φορείς την άμεση εντάξει και αποζημίωση.
◦       Τούτη την ώρα μπροστά στον κίνδυνο και τον οικονομικό μαρασμό που καλείται να αντιμετωπίσει ο δήμος και κατεπέκταση οι δημότες ,χρειάζεται ομοψυχία,ομαδικό πνεύμα και συνεργασία αφήνοντας πίσω τις μικροπολιτικές και τις προσωπικές στρατηγικές,όλοι μαζί αντιπολίτευση και συμπολίτευση ως μια γροθιά με δυνατή φωνή να αποκτήσουμε τα δίκαια  μας.

Με τιμή
Οι δημοτικοί σύμβουλοι
Καραμάνος  Χρήστος
Τσιακάρας  Βαγγέλης

Διαβάστε επίσης