Ροή Τοπικά

Σύλλογος Γονέων 2ου Δημοτικού Καλαμπάκας: Παραδόθηκαν στους σεισμόπληκτους τα είδη που συγκεντρώθηκαν

Το μεσημέρι του Σαββάτου παραδόθηκαν τα είδη πρώτης ανάγκης, υγιεινής, ένδυσης και υπόδησης που συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας στους σεισμόπληκτους της περιοχής Ελασσόνας και συγκεκριμένα στο χωριό Βλαχογιάννι.

Τα είδη παρέλαβαν ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Δραγατσίκης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Παπακυπριανός Ανδρέας και εθελοντές οι οποίοι ευχαρίστησαν από καρδιάς τον Πρόεδρο, την Γραμματέα του Συλλόγου και τον Διευθυντή του σχολείου για την σημαντική προσφορά και στήριξη που παρείχαν με την πρωτοβουλία αυτή στους πληγέντες κατοίκους του χωριού Βλαχογιάννι.

Από πλευράς τους ο πρόεδρος Θανάσης Βλάχος, η Γραμματέας Ζωή Παπαβασιλείου,  ο Διευθυντής του σχολείου Καραγιώργος Χρήστος και τα μέλη του ΔΣ διαβεβαίωσαν ότι θα είναι στη διάθεση τους να συνδράμουν και μελλοντικά με την αρωγή γονέων και κηδεμόνων αλλά και φίλων του συλλόγου όπου παραστεί ανάγκη.

Τέλος  το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους του γονείς και κηδεμόνες αλλά και τους πολίτες που προσέφεραν διάφορα είδη για τους σεισμόπληκτους και τους αδελφούς Σάκη και Μιχάλη Ντόβα για την παραχώρηση του τρέϊλερ για την μεταφορά τους, στηρίζοντας την  εν λόγω πρωτοβουλία.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης