Τοπικά

Σύντομα δίνεται στην κυκλοφορία και η γέφυρα Βαλομανδρίου. Στα έργα αποκατάστασης ο Μαράβας

Άλλο ένα οδικό πρόβλημα οδεύει προς τη λύση του τις προσεχείς ημέρες και αφορά τη γέφυρα του Πηνειού στο Βαλομάνδρι του Δήμου Πύλης. Η γέφυρα που παραμένει κλειστή για την κυκλοφορία, μετά τις ζημιές που παρατηρήθηκαν από τις καταστροφικές πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel.

 

Τα συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων εργάζονται πυρετωδώς για την αποκατάστασή της, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως τις επόμενες μέρες η γέφυρα θα παραδοθεί και πάλι στην κυκλοφορία, γεγονός που θα αποσυμφορήσει σε μεγάλο βαθμό την οδό Πύλης, που είναι σήμερα ο μοναδικός δρόμος που συνδέει τα χωριά δυτικά του νομού, με την πόλη των Τρικάλων.

Για την πορεία των εργασιών ενημερώθηκε την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας , από τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη, με επιτόπια επίσκεψή του. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για  την ταχύτητα των εργασιών αποκατάστασης και τόνισε πως στα σχέδια της δημοτικής αρχής είναι η πρόταση για βελτιωτικές παρεμβάσεις στη συγκεκριμένη γέφυρα, ώστε να μην υπάρξουν άλλη φορά πλημμυρικά φαινόμενα στην περιοχή.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης