Ροή Τοπικά

Τέλος τα ψέματα. Αύριο κατατίθενται οι συνδυασμοί στο Πρωτοδικείο Τρικάλων

Δείτε πως διαμορφώνεται (με πραγματικά δεδομένα, όμως) η κατάσταση στους τέσσερις Δήμους του Νομού.

Η προθεσμία κατάθεσης των εκλογικών συνδυασμών λήγει στις 12 τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr  τα πραγματικά δεδομένα που έχουμε ως σήμερα στους τέσσερις Δήμους του Νομού Τρικάλων, έχουν ως εξής:

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ: Έτοιμους και πλήρεις συνδυασμούς έχουν οι Δημήτρης Παπαστεργίου, Γιώργος Καϊκης και Κωνσταντίνος Κρεμμύδας.

Ο Γιώργος Μητσιούλης έχει παρουσιάσει 20 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και 10 ο Σπήλιος Τσιγάρας (σ.σ. το απαιτούμενο όριο είναι 45), υποστηρίζουν ωστόσο ότι έχουν συμπληρώσει το όριο. Η υποψηφιότητα του Στέλιου Μπετσιμέα κινείται σε εντελώς θεωρητικό επίπεδο, και στο επίπεδο της φιλολογίας ενδεχόμενη από τη Χρυσή Αυγή.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ: Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Χρήστος Σινάνης, Θοδωρής Αλέκος, Γιώργος Χαντζιάρας και Γιάννης Παπαμιχαήλ.

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΗΣ: Ξεκάθαρα επίσης τα πράγματα. Κώστας Μαράβας, Θοδωρής Χήρας, Βαλάντης Τσιούτσιας και Βάιος Καλύβας από το ΚΚΕ.

ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ: Ψηφοδέλτια έτοιμα έχουν οι Θανάσης Μεριβάκης, Έλενα Χαλβατζά, Γιάννης Σακελλαρίου, Εύα Στεργίου, Μιχάλης Μπαγιώτης.

Διαβάστε επίσης
NEWSLETTER

Ενημερωθείτε πρώτοι για τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και παρασκήνιο