Τοπικά

Τα έργα τους στα Τρίκαλα επιθεώρησαν Αγοραστός-Μιχαλάκης (φώτο)

Εκατομμύρια ευρώ ρίχνουν στην πόλη και στο Νομό ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και ο αναπληρωτής αυτού.

Ο Κώστας Αγοραστός, ο οποίος έχει ήδη εκτελέσει δεκάδες μικρά και μεγάλα έργα, έχει εκπονήσει πρόγραμμα εκατομμυρίων ευρώ για τα επόμενα χρόνια.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr την Τρίτη βρέθηκε από το πρωί στα Τρίκαλα και επιθεώρησε όλα τα εν εξελίξει έργα. Ξεκίνησε από τη νέα γέφυρα Διάσελλου, συνέχισε με τον ιστορικό Ναό Αγίας Παρασκευής Φλαμουλίου, ο οποίος διασώζεται με 1 εκ. € περίπου που διατίθενται και εξακολούθησε με τον νέο κόμβο της ε.ο. Τρικάλων-Καρδίτσας, στην είσοδο της πόλης, τις εγκαταστάσεις της ΚΟΜΔΕ-οι οποίες χάρη στη χρηματοδότηση και στις μελέτες της Περιφέρειας Θεσσαλίας αναγεννάται-το Μουσείο Τσιτσάνη, το Φράγμα Ληθαίου-μέσω του οποίου θα ξεδιψάσει σε μεγάλο ποσοστό ο κάμπος και αντιπλημμυρικά έργα.

«Για να αλλάξει ο τόπος μας χρειάζονται δυο πράγματα» δηλώνει στο trikalavoice.gr ο περιφερειάρχης «πιο βρώμικα νύχια και πιο καθαρά μυαλά. Εμάς αυτό είναι το μότο μας. Έχουμε μάθει να δουλεύουμε, έχουμε μάθει να αποδίδουμε στους πολίτες των Τρικάλων, στους κατοίκους της Θεσσαλίας όσα τους στερήθηκαν τα περασμένα πολλά χρόνια. Με πίστη στις δυνάμεις μας, με σχέδιο προχωράμε και αλλάζουμε τη Θεσσαλία. Στα Τρίκαλα έχουν ολοκληρωθεί δεκάδες μικρά και μεγάλα έργα και μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα θα παραδοθούν πολλά περισσότερα. Συνεχίζουμε…».

Κι ο περιφερειάρχης κλείνει με την ιστορική φράση του Ευριπίδη «Λόγος γαρ τούργον ου νικά ποτέ», τουτέστιν μεθερμηνευόμενο «τα λόγια δεν νικάνε ποτέ τα έργα»!!!…

Διαβάστε επίσης
NEWSLETTER

Ενημερωθείτε πρώτοι για τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και παρασκήνιο