Τοπικά

Τα γεφύρια που έσωσαν το Ζάρκο

Όλο αυτόν τον καιρό μετά την θεομηνία ακούγοντας διάφορες  θετικές και αρνητικές απόψεις για την Περιφέρεια  του νομού μας. Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να εκφράσω την άποψη μου. Σε σχόλιο που έκανα στο krini live το 19-06-19 έγραφα συνοπτικά,  θα σας πω,  για το ότι, δεν υπήρχαν γέφυρες στην περιοχή του Aγίου Ιωάννου του θεολόγου στο Ζάρκο.

 

 

Μετά από την αναφορά του προβλήματος πρώτα  στον  αντιπεριφερειάρχη κον Μιχαλάκη και στον περιφερειάρχη κον Αγοραστό (με τους οποίους είχα επικοινωνία όχι προσωπική αλλά με mail είχα λάβει υπόσχεση ότι θα γίνουν  σύντομα).

Είχα απογοητευτεί κι εγώ και οι υπόλοιποι  κτηνοτρόφοι της περιοχής μου ότι δεν θα γίνουν  ποτέ.

Τελικά όμως έγιναν  δύο γέφυρες, με έξοδα της περιφέρειας ,δεν γνωρίζω πόσο στοίχισαν σίγουρα, αρκετά εκατομμύρια ευρώ και έγινε και φέτος το καλοκαίρι  και μερικό  στρώσιμο του δρόμου με χαλίκι .

Επειδή αυτός δρόμος πηγαίνει στο Μ. Ελευθεροχώρι του νομού Λάρισας, καθ’ όλη  την διάρκεια της θεομηνίας όλοι οι κάτοικοι του χωριού μου ,είχαν πρόσβαση για νερό ,φαγητό ,και φάρμακα από αυτόν τον αγροτικό δρόμο.

Έτσι λοιπόν, επιβίωσαν οι κάτοικοι του χωριού μου (Ζάρκο)  κι έδωσαν την ευκαιρία  στα σωστικά  συνεργεία, να σώσουν άλλους κατοίκους  των περιοχών, που πλημύρισαν.

Γιαυτό λοιπόν θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ,   από μέρος της οικογένειάς μου η οποία διατηρεί κτηνοτροφική μονάδα στην περιοχή,  αλλά και των υπόλοιπων κατοίκων της περιοχής μου,  σε όλους  τους φορείς  οι οποίοι συνετέλεσαν στην υλοποίηση αυτού του έργου ,καθώς και στην θερμή  παράκληση για την ολοκλήρωση του   .

Η αλήθεια να λέγεται

Όπως λέει  η παροιμία << Τα σύκα- σύκα και η σκάφη-σκάφη>>

  Γράφει η Πλήκα   Μαρία

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης