Τοπικά

Τα φιλοδωρήματα 2 μηνών έδωσαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο εργαζόμενοι στην εστίαση

Χιλιάδες χριστουγεννιάτικα «ευχαριστώ», ήταν λίγα από τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Τρικκαίων, Νίκο Σακκά, προς εργαζόμενους και εργαζόμενες στην εστίαση των Τρικάλων. Διότι οι νέοι και οι νέες που εργάζονται σε καταστήματα, που μοχθούν καθημερινά, που υποδέχονται με χαμόγελο εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες/τριες από όλη τη χώρα, λόγω και του Μύλου των Ξωτικών, σκέφτηκαν και συναποφάσισαν: τα φιλοδωρήματα των τελευταίων δύο μηνών, θα δοθούν για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τρικκαίων.

 

Και το πρωί της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου 2022, δύο από τους εργαζόμενους επισκέφθηκαν τον κ. Σακκά στο γραφείο του, παραδίδοντάς του το χρηματικό ποσό.
Ο αντιδήμαρχος δεν εφείσθη λόγων για να ευχαριστήσει εργαζόμενους/ες που σκέφτηκαν μόνο τους συνανθρώπους τους, αυτές τις ημέρες γιορτών, επιδίδοντας χρήματα. Τα οποία θα διατεθούν για την αγορά πρόσθετων πακέτων τροφίμων, τα οποία προσφέρονται στους δικαιούχους του Δήμου Τρικκαίων.
Σημείωσε τη σημασία της κίνησης αυτής, τόνισε «πόσο σημαντικό είναι να δίνεις, ως κοινή προσπάθεια να προσφερθεί κάτι παραπάνω σε ανθρώπους, σε συμπολίτες που το έχουν ανάγκη» και έδωσε έμφαση στην ουσία αυτής της κίνησης, που αποδεικνύει τη σημασία της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης