Τοπικά

“Τα 9 θαύματα…” στα Τρίκαλα

Αυτός θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος  ενός μυθιστορήματος για μία μικρή πόλη που λέγονται Τρίκαλα. Μία πόλη  ένας Νομός , που πριν εννέα χρόνια ήταν ένας άγνωστος προορισμός και τίποτα δεν προμήνυε αυτά που συντελέστηκαν ,μέσα στα εννέα τελευταία χρόνια. τα πιο δύσκολα μάλιστα της  (μεταπολεμικής Ελλάδος). Εννέα λοιπόν θαυμάσια Χριστούγεννα

Εννέα  φαντασμαγορικοί Μύλοι των Ξωτικών ο ένας μάλιστα καλύτερος από τον άλλον. Αυτή η γιορτή που άλλαξε την ιστορία του τόπου μας!

Ένας μοναδικός μάνατζερ, με μία φανταστική ομάδα, με μία φοβερή δημοτική αρχή κατάφεραν το ανέλπιστο.

Χωρίς προϋπολογισμούς υπουργείων, χωρίς κονδύλια ευρωπαϊκά, χωρίς επιτελεία και συμβούλους με μόνο εφόδιο την σκληρή δουλειά , την φαντασία , το όνειρο, την “τρέλα”  που λέει και ο λαός και τα κατάφεραν.

1.400.000 Μπράβο πήρανε για φέτος .

Aπό  εμάς  ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Υ.Γ.  Και μία στενάχωρη επισήμανση. Αγαπητοί συνάδελφοι (ειδικά των όμορων δήμων)  θα ήτανε πρέπων , ευγενικό και τίμιο να αναγνωρίζουμε όλοι μας αυτούς τους δημιουργούς αυτών  των εννέα θαυμάτων .Και όχι να δηλώνουμε το <<κατόπιν δικών μας ενεργειών>>  είχαμε πληρότητα  και πολύ μεγάλη προσέλευση στην πόλη μας και στις επιχειρήσεις μας.

Αγαπητοί συνάδελφοι ο Μύλος των Ξωτικών δεν είναι δεδομένος.

Τον Μύλο των Ξωτικών δεν μας τον χαρίσανε.

Κάποιοι βάζουνε πλάτη και πολύ “τρέλα”. Ας τους δώσουμε λοιπόν αυτό που τους αξίζει. Το ηθικό στήριγμα, την αναγνώριση αλλά και την γενναιόδωρη οικονομική μας ενίσχυση!

   Λάμπρος  Παπαγεωργίου

                                                                            

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης