Τοπικά

Τελέστηκε ο Αγιασμός στα χορευτικά των Σαρακατσαναίων

Η επίσημη και τυπική αρχή (μιας και ουσιαστικά δεν σταματήσαμε καθόλου τις δραστηριότητές μας) των χορευτικών τμημάτων του συλλόγου μας είναι πλέον γεγονός με τον αγιασμό να σφραγίζει την έναρξη της νέας χορευτικής περιόδου.
Σε μια ζεστή εκδήλωση, ευχές για υγεία και μια καλή χορευτική χρονιά, αντάλλαξαν παλιά, νέα μέλη και φίλοι των χορευτικών τμημάτων.
Ο πάτερ Αθανάσιος Αραπογιάννης ευλόγησε για μια ακόμη φορά τα χορευτικά τμήματα κι ευχήθηκε καλή σαρακατσάνικη χρονιά, εκμυστηρευόμενός μας μάλιστα ότι κι ο ίδιος έχει σαρακατσάνικες ρίζες.


Με την παρουσία της τίμησε την εκδήλωση η νεοεκλεγείσα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, κυρία Νικολέτα Μπρουζούκη, η οποία με τη σειρά της ευχήθηκε σε όλους καλή χορευτική χρονιά, μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου, κυρίου Δημητρίου Παπαστεργίου και τόνισε ότι, όπως πάντα, ο Δήμος θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Τρικάλων.
Στον αγιασμό παραβρέθηκε ο επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου, κύριος Χρήστος Μόρφος καθώς και ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου και μέλος των χορευτικών τμημάτων, κύριος Χρήστος Ρούσσας.
Υπεύθυνος των χορευτικών τμημάτων και τη νέα χρονιά θα είναι ο παιδαγωγός χορού κύριος Ιωάννης Κώτης.

Διαβάστε επίσης
NEWSLETTER

Ενημερωθείτε πρώτοι για τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και παρασκήνιο