Ροή Τοπικά

Τη μαθήτρια της ΠΟΦΕΚΟ Ντίνα Βασιλείου βράβευσε ο Θανάσης Λιούτας

Το Σάββατο 12 Ιουνίου ο Βουλευτής Τρικάλων, Θανάσης Λιούτας, βράβευσε την Κωνσταντίνα Βασιλείου, μαθήτρια της ΠΟΦΕΚΟ (Πανελλήνια Οργάνωση Φροντίδας Ευαίσθητων Κοινωνικών Ομάδων), στο Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας και στη  Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, για τη ζωγραφιά της, η οποία διακρίθηκε και από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.

 

Ήταν μια πολύ τιμητική πρόσκληση, την οποία ο Θανάσης Λιούτας αποδέχθηκε με μεγάλη συγκίνηση και χαρά.

Κατά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, ο Θανάσης Λιούτας τόνισε ότι, «η Ντίνα μας έκανε όλους περήφανους. Η πανέμορφη ζωγραφιά της βραβεύτηκε από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και τώρα τη βραβεύουμε και στον τόπο της, στον τόπο μας.

Η Ντίνα Βασιλείου έχει μεγάλο ταλέντο και είναι ένα φωτεινό παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο κάθε άνθρωπος, όσες δυσκολίες και εάν αντιμετωπίζει, όποιες και εάν είναι αυτές, έχει το μέλλον μπροστά του. Μπορεί να προοδεύει και να κατακτά νίκες.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, τόσο σε εκείνη, όσο και στην οικογένειά της που πάντα είναι δίπλα της. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στον Πρόεδρο της ΠΟΦΕΚΟ, κ. Λάμπρο Ιωακείμ, στους Διευθυντές της ΣΥΔ και του ΚΔΗΦ, κ. Θανάση Κουσαΐτη και κα. Γκόλφω Τσαραπατσάνη, στην Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Ανάπτυξης, κα. Μαλαματένια Μπουραζάνη, καθώς και σε όλους τους εργαζομένους της Στέγης και του Κέντρου, για το έργο που προσφέρουν. Είναι ένα έργο καρδιάς, με το οποίο προσφέρουν πάρα πολλά σε πολλές οικογένειες του τόπου μας που έχουν ανάγκη».

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης