Τοπικά

Τη μετονομασία του στρατοπέδου Καβράκου ζητά ο Σάκης Παπαδόπουλος

Ερώτηση Προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας με ΘΕΜΑ: «Μετονομασία Στρατοπέδου Καβράκου σε Στρατόπεδο Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών» κατέθεσε ο Σάκης Παπαδόπουλος μαζί με συναδέλφους του, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Αναλυτικά:

Την 23/12/2019 πήραμε απάντηση σε σχετική ερώτησή μας για  την μετονομασία του Στρατοπέδου Καβράκου στα Τρίκαλα σε Στρατόπεδο Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών ότι «το όλον ζήτημα εντάσσεται στην αλλαγή του πλαισίου και των προϋποθέσεων ονοματοδοσίας των στρατοπέδων, ενώ κατά την τρέχουσα χρονική περίοδο βρίσκονται σε εξέλιξη επιτελικές μελέτες για την αναθεώρηση της ισχύουσας πάγιας διαταγής του ΓΕΣ περί ονομασίας – μετονομασίας στρατοπέδων» και ότι  «τυχόν ενέργειες αναφορικά με την ονομασία του Στρατοπέδου θα λάβουν χώρα μετά την ολοκλήρωση της αναθεώρησης της προαναφερθείσας διαταγής».

Τους σημαντικούς λόγους που επιβάλλουν την μετονομασία τους εκθέσαμε αναλυτικά στην ερώτηση υπ’ αριθ. 3519/6-12-2019 που υποβάλλαμε στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός

Έχουν ολοκληρωθεί οι επιτελικές μελέτες για την δυνατότητα μετονομασίας του Στρατοπέδου Καβράκου στα Τρίκαλα σε Στρατόπεδο Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών; 

 

Οι ερωτώντες βουλευτές

Παπαδόπουλος Αθανάσιος

 

Αβραμάκης Ελευθέριος

Αλεξιάδης Τρύφων

Βίτσας Δημήτριος

Γκιόλας Ιωάννης

Δρίτσας Θεόδωρος

Ηγουμενίδης Νικόλαος

Καφαντάρη Χαρά

Λάππας Σπυρίδων

Μάλαμα Κυριακή

Μάρκου Κωνσταντίνος

Μωραΐτης Αθανάσιος

Πούλου Παναγιού

Ραγκούσης Ιωάννης

Φίλης Νικόλαος

Χαρίτου Δημήτριος

Χρηστίδου Ραλλία

Διαβάστε επίσης