Τοπικά

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτου Σταγών Θεοκλήτου

Ὁ Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης  Σταγών κ΄ Μετεώρων κ. Θεόκλητος

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου  θα χοροστατήσει κατά  την Β΄στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου εις τον  Ιερόν Ναόν Αγίων Πέτρου κ΄ Παύλου Καστρακίου.

 

Την Κυριακή 24 Μαρτίου θα χοροστατήσει κατά τον  Όρθρον και θα λειτουργήσει εις τον Ιερόν Ενοριακόν Ναόν  Κοιμ. Θεοτόκου Καλομοίρας.

 

Την Κυριακή το απόγευμα και ώρα 6.30 , Παραμονή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου , θα παρακολουθήσει την εκδήλωση για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου , που διοργανώνουν οι κύκλοι μελέτης της Αγίας Γραφής της Μητροπόλεως μας , στην Βαρλαάμειο αίθουσα.

 

Την Δευτέρα 25 Μαρτίου ανήμερα της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της εθνικής επετείου της επαναστάσεως του 1821, θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον και θα λειτουργήσει εις τον Ιερόν Μητροπολιτικόν  Ναόν  Αγίου  Βησσαρίωνος. Στη συνέχεια και ώρα 10:30 π.μ. θα τελέσει την πανηγυρική Δοξολογία για την  επέτειο της Εθνικής Εορτής.

Ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως π. Νήφων Καψάλης

                    Την Παρασκευή 22 Μαρτίου και ώρα 9.00 μ.μ. θα τελέσει τους δεύτερους Χαιρετισμούς της Β΄ στάσης  της Υπεραγίας Θεοτόκου  στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος.

Δεύτερη ακολουθία των Χαιρετισμών

Η Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων στην προσπάθειά της να διευκολύνει αλλά και να δώσει την ευκαιρία  στους εργαζομένους και στους νέους που έχουν φροντιστήρια , να συμμετέχουν  της πνευματικής ευκαιρίας που προσφέρεται την περίοδο της   Μεγάλης Τεσσαρακοστής  με την ακολουθία των  Χαιρετισμών της Παναγίας.

θα πραγματοποιείται και Δεύτερη ακολουθία των Χαιρετισμών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος   κάθε Παρασκευή 21.00 – 22.00.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης