Τοπικά

Το σύγχρονο ΚΔΑΠ Learning στο κέντρο των Τρικάλων σας προσκαλεί να δηλώσετε συμμετοχή τη νέα σχολικη χρονιά!

Άνοιξαν επιτέλους οι αιτήσεις για τα voucher δωρεάν Απασχόλησης των παιδιών ηλικίας 5-12 ετων για την σχολική χρόνια 2022-2023! Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αίτηση στη σελίδα της eetaa.gr. Το ΚΔΑΠ Learning Spot μπαίνει στον τρίτο χρόνο λειτουργίας του και θέλει να ευχαριστήσει όλους τους γονείς που εμπιστεύτηκαν την δημιουργική απασχόληση των παιδιών τους στην δομή μας!

 

Όπως λένε οι άνθρωποι του ΚΔΑΠ Learning “σεβόμενοι την μοναδικότητα και την προσωπικότητα κάθε παιδιού προσπαθούμε κάθε χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι! Εμπλουτίζουμε και ανανεώνουμε  συνεχώς τις παροχές και τις δραστηριότητες μας προκειμένου να ικανοποιούν όλους τους μικρούς μας φίλους! Κρατήστε λοιπόν μια θέση στην δομή μας και δεν θα χάσετε! Βρισκόμαστε  στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στη περιοχή του παλαιού Δεσποτικού (Κωλέττη και Δεληγιώργη γωνία) σας περιμένουμε να γνωρίσετε τις εγκαταστάσεις μας!
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την δομή μας ή για βοήθεια με την αίτηση σας για το voucher μην διστάσετε να καλέσετε στο 6976402119.
Μπορείτε επίσης να μας βρείτε και στα social media και να πάρετε μια γεύση απ τις δραστηριότητες μας”!

Facebook : learning spot for kids
Instagram : learningspotforkids

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης