Τοπικά

Το τελευταίο αντίο σε έναν σπουδαίο άνθρωπο, τον Στέλιο Ντιροκάλτση (φώτο)

Παρουσία δεκάδων συγγενών και φίλων, καθώς μόνο τέτοιους δημιούργησε στη ζωή βοηθώντας απλόχερα τον κόσμο, κηδεύτηκε το πρωί της Τετάρτης ο Στέλιος Ντιροκάλτσης.

 

Τον γνωστό βιομήχανο πρόδωσε η ίδια η μεγάλη του καρδιά, στην οποία είχε υποβληθεί σε επέμβαση προ διμήνου, τα ξημερώματα της Δευτέρας και ενώ παραθέριζε στη Σκιάθο. 

Ο θάνατός του, στα 75 του χρόνια, συγκλόνισε την τοπική κοινωνία. Στο τελευταίο αντίο του ήταν όλοι εκεί, ενώ από τα δεκάδες στεφάνια ξεχωρίσαμε αυτά του υπουργού Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, της ΤΥΡ.ΑΣ. Α.Ε. καθώς ήταν ο πιο στενός συνεργάτης του Τάκη Σαράντη στα χρόνια προεδρίας του στο Επιμελητήριο ως αντιπρόεδρος, του Μιχάλη Σαράντη, του σημερινού προέδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλη Γιαγιάκου κ.α..

Απαρηγόρητοι έμειναν η σύζυγός του Πόπη, τα παιδιά τους Κώστας με τη σύζυγό του Ιωάννα, και Φρόσω, ο εγγονός του που φέρει το όνομά του, Στέλιος, ο αδελφός του Βάιος με τον οποίο έστησαν τον Κολοσσό κάποτε Diro και οι λοιποί συγγενείς. Η ταφή του έγινε στο Β΄ Κοιμητήριο της πόλης.

Την τελετή επιμελήθηκε το γραφείο τελετών « Παναγιώτου »

Διαβάστε επίσης