Ροή Τοπικά

Το φιλόδοξο σχέδιο του Επιμελητηρίου για τις γεύσεις των Τρικάλων (φώτο)

Κοπή πίτας και παρουσίαση το βράδυ της Κυριακής. Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr  παρουσία εκατοντάδων Τρικαλινών παρουσιάστηκε το φιλόδοξο σχέδιο του Επιμελητηρίου για τον γαστρονομικό τουρισμό στην περιοχή μας.

Ο πρόεδρος Βασίλης Γιαγιάκος στάθηκε ιδιαίτερα στα πεπραγμένα της διοίκησης τα προηγούμενα χρόνια και τόνισε την πιστοποίηση του Τρικαλινού λουκάνικου, που ανοίγει νέους ορίζοντες. Μέσα από ένα βίντεο παρουσιάστηκαν οι γευστικές προτάσεις των Τρικάλων, ενώ μίλησαν για αυτές η γνωστή τηλε-μαγείρισσα Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και οι επιστήμονες Θανάσης Τζιαμούρτας και Μαρία Αθανασιάδου.

Ακολούθησε η κοπή πίτας του Επιμελητηρίου.

Διαβάστε επίσης




NEWSLETTER

Ενημερωθείτε πρώτοι για τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και παρασκήνιο