Ροή Τοπικά

Τρίκαλα. Νέο πρόγραμμα Barista με πιστοποίηση!

Παρακολουθώντας ένα σεμινάριο barista ο υποψήφιος αποκτά όλα εκείνα τα εφόδια τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο που θα του προσφέρουν την πολυπόθητη πιστοποιημένη επαγγελματική ιδιότητα. Οι υποψήφιοι δύνανται να κατανοήσουν τη διαδικασία σωστού κοψίματος και παρασκευής των ροφημάτων ώστε να είναι σε θέση να προσφέρουν το τέλειο φλιτζάνι καφέ στους πελάτες και να δημιουργήσουν κάθε είδους παραγγελία που θα τους ζητηθεί.

 

Το σεμινάριο απευθύνεται  σε όλους όσους ενδιαφέρονται να μάθουν τα μυστικά του καφέ, τόσο σε αρχάριους όσο και σε εξειδικευμένους barista  που θέλουν απλά να εξελίξουν τις δεξιότητές τους στον τομέα.

Στο τέλος του συγκεκριμένου σεμιναρίου οι εκπαιδευόμενοι θα γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιούν την επαγγελματική μηχανή espresso, να τη συντηρούν, να την καθαρίζουν για να έχουν την βέλτιστη απόδοση καφέ. Θα μάθουν να κόβουν τον καφέ με το δοσομετρικό μύλο κοπής, θα εξειδικευτούν σε όλα τα ροφήματα, στην παραγωγή αφρόγαλου και θα γνωρίσουν διαφορετικές τεχνικές παρασκευής καφέ.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί 7-8-9 Σεπτεμβρίου στο ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ και μετά την ολοκλήρωση του χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης από το Θεσσαλικό κε.δι.βι.μι2.

ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ / Κονδύλη 36 / Τ: 24310 30055 / trikala@thessalikoiek.gr

ΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΕΔΩ 

Διαβάστε επίσης