Ροή Τοπικά

Τρίκαλα. Χαμός στα λογιστικά γραφεία-Ψυχραιμία ζητούν οι λογιστές

Παλεύουν όλοι να μάθουν αν και πως παίρνουν το επίδομα που δίνει η κυβέρνηση.

Στα λογιστικά γραφεία των Τρικάλων επικρατεί ένας… πανικός (τηλεφωνικός) και γι’ αυτό το λόγο οι οικονομολόγοι και ι φοροτεχνικοί υποχρεώθηκαν να εκδώσουν γνωστοποίηση ζητώντας απ’ όλους ψυχραιμία και υπομονή.

Αναλυτικά:

Σας γνωστοποιούμε ότι δυσκολευόμαστε να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας υπεύθυνα και έγκυρα αν δεν ανακοινωθούν από το υπουργείο όλες οι αποφάσεις που εκκρεμούν και δεν αποσαφηνιστούν αυτές που ήδη ληφθεί, καθώς τα λογιστικά γραφεία πριν προχωρήσουν σε οποιαδήποτε ενέργεια εκ μέρους σας, οφείλουν να γνωρίζουν κατάλληλα τη νέα νομοθεσία.

Συμμεριζόμαστε το άγχος και την αίσθηση αβεβαιότητας που έχει δημιουργηθεί στους πολίτες και στις επιχειρήσεις. Σας παρακαλούμε όμως να μας δώσετε τον αναγκαίο χρόνο ώστε να λειτουργήσουμε σωστά και νόμιμα. Δεν είναι ακόμη δυνατόν να ικανοποιήσουμε επαρκώς τις απαιτήσεις για τις εργασίες που πρέπει να γίνουν για λογαριασμό σας, καθώς εκκρεμούν πολλές αποφάσεις από την πολιτεία.

Ο Λογιστής, μετά από την εγγραφή εξουσιοδότησή σας για την αναστολή των εργασιών των εργαζομένων και της επιχείρησης σας, θα είναι πάντα στο πλευρό σας και θα ενεργεί με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, πάντα με στόχο το συμφέρον σας.

 

Τρίκαλα 27/03/2020

Για την Ένωση

Ο Πρόεδρος                                                                                    Ο Γενικός Γραμματέας

Γρηγορίου Θωμάς                                                                         Γιαννιώτης Κωνσταντίνος

 

 

Διαβάστε επίσης