Τοπικά

Τραγούδια με αναφορά στα Τρίκαλα από Μπουλογιώργο-Ψαλίδα (video)

Τρία νέα τραγούδια του Άγγελου Μπουλογιώργου σε στίχους του Κώστα Ψαλίδα.Στο πρώτο κομμάτι με τίτλο “Σόφη” τραγουδάει,παίζει κιθάρα και μπουζούκι ο Άγγελος Μπουλογιώργος.

Ακολουθεί το δεύτερο τραγούδι με τίτλο “Αντιγραφή Αγάπης” στο οποίο τραγουδάει και παίζει κιθάρα ο Βασίλης Φλιούκας ενώ στο μπουζούκι είναι ο Άγγελος Μπουλογιώργος.Τα συγκεκριμένα τραγούδια έχουν λαϊκό ύφος σε αντίθεση με το τρίτο κομμάτι που υπάγεται στο ρεμπέτικο φάσμα.Τίτλος του “Την πέσανε στον Σακαφλιά”. Τραγουδάει, παίζει μπουζούκι,κιθάρα και μπαγλαμά ο Άγγελος Μπουλογιώργος.

Βιογραφικά

Ο Άγγελος Μπουλογιώργος με τον Βασίλη Φλιούκα είναι ένα μουσικό δίδυμο που αγαπά το τραγούδι.Κατάγονται από τα Τρίκαλα και η συνεργασία τους ξεπερνά τα 11 χρόνια.Έχουν εμφανιστεί σε διάφορους χώρους εντός και εκτός του νομού μας παρουσιάζοντας προγράμματα μουσικής ποικιλίας.Ο Κώστας Ψαλίδας ειναι επίσης Τρικαλινός που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην πρωτεύουσα.Γράφει στίχους για πολλά χρόνια και η αγάπη του για την μουσική είναι μεγάλη.

Διαβάστε επίσης