Τοπικά

ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ: H πρωτοβουλία της Vitex για την αποκατάσταση των σχολείων στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

Η Vitex με υψηλό αίσθημα ευθύνης για την Κοινωνία και τον Άνθρωπο έχει ενεργοποιήσει για δεύτερη φορά την πρωτοβουλία ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ απευθύνοντας κάλεσμα προσφοράς αυτή τη φορά στους προμηθευτές της. Στόχος είναι η αντιμικροβιακή προστασία και η αποκατάσταση των επιφανειών σε σχολικά κτίρια στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας.

 

 

Ήδη ένας μεγάλος αριθμός εταιρειών έχει ανταποκριθεί θετικά στην ενέργεια, με τον κάθε «Χρωμοδότη» να προσφέρει από 100 λίτρα του μοναδικού στην Ελλάδα αντιικού χρώματος Vitex with VAIRO (ΑΡ. Α∆ΕΙΑΣ ΕΟΦ: 90167/04-10-2021) που αδρανοποιεί στις βαμμένες επιφάνειες πληθώρα ιών και βακτηρίων, προστατεύοντας αντιμικροβιακά τους εσωτερικούς τοίχους. Για κάθε συσκευασία που θα προσφερθεί,  η Vitex θα προσθέσει μία ακόμα διπλασιάζοντας τη συνολική ποσότητα.

 

H ενέργεια υλοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού. Στόχος είναι να συγκεντρωθεί η μεγαλύτερη δυνατή ποσότητα χρωμάτων για την ταχεία αποκατάσταση της σχολικής λειτουργίας στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την δράση της Τράπεζας Χρώματος μπορείτε να δείτε εδώ trapezachromatos.gr

Σχετικά με την Vitex A.E

H Vitex Α.Ε. κατέχει ηγετική θέση στην Ελλάδα στον τομέα των δομικών υλικών από το 1932. Με έδρα στον Ασπρόπυργο Αττικής, με τέσσερις σύγχρονες μονάδες παραγωγής και με δύο θυγατρικές στη Νοτιοανατολική Ευρώπη (Σερβία και Βουλγαρία), η Vitex προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για αρχιτεκτονικά χρώματα νερού και διαλύτου (Vitex), ασφαλτικές μονώσεις (Hermes) και εξωτερική θερμομόνωση (Vitextherm). Η Vitex διαθέτει από τις πιο σύγχρονες και βιώσιμες μονάδες παραγωγής χρωμάτων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, καθώς και ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών στην Ελλάδα και 20 χώρες παγκοσμίως. Οι αρχές της βιωσιμότητας ενισχύουν το λειτουργικό της μοντέλο, με την παραγωγική μονάδα να λειτουργεί με διαδικασίες πολιτικής μηδενικών απορριμμάτων, μηδενικών ατυχημάτων και μηδενικής ενέργειας με φωτοβολταϊκά πάρκα οροφής 1ΜW. Η Vitex κατατάχθηκε στη λίστα Best WorkplacesΤΜ Hellas 2021 ως μία από τις 10 εταιρείες στην Ελλάδα με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον καθώς και αναδείχθηκε νικήτρια στην κατηγορία ESG των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Growth Awards 2021. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το vitex.gr.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης