Ροή Τοπικά

Τρικαλινός ψυχίατρος: “Εκτοξεύτηκε η χρήση διεγερτικών ουσιών κατά την πανδημία”

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3, εμφανίστηκε ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΚΕΘΕΑ, Ψυχίατρος και Διδάκτωρ του Παν/μίου Αθηνών, Χρίστος Λιάπης, κατά την πρόσφατη επιπσκεψή του στη Θεσσαλονίκη, μιλώντας στη δημοσιογράφο Σύνθια Σάπικα.

Όπως  αναφέρει δημοσίευση του ertnews.gr, “κοκαϊνη, αμφεταμίνες και ηρεμιστικά έκαναν θραύση κατά την περίοδο της πανδημίας, ενώ έξαρση παρουσίασαν και συμπεριφορές εξάρτησης όπως ο τζόγος και το αλκοόλ, τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ3 ο πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ Χρήστος Λιάπης. «Όλοι μας πιεστήκαμε, ειδικά οι πιο ευάλωτοι» σημείωσε, ενώ αναφέρθηκε σε μια «πανδημία» μέσα στην πανδημία, την οποία  σηματοδοτεί η χρήση ηρεμιστικών από ηλικιωμένους, που βρέθηκαν στο επίκεντρο της απειλής του κορονοϊού”.

Επίσης, οι μαθητές δοκιμάστηκαν στην πανδημία, καθώς τα παιδιά δεν μπορούσαν να διοχετεύσουν την ενεργητικότητά τους. Το ΚΕΘΕΑ όχι μόνο δεν κλείνει αλλά είναι διπλα στους πολίτες που δοκιμάζονται, τόνισε ο Δρ  Λιάπης και αναφέρθηκε στο πρόγραμμα άμεσης παρέμβασης σε χρήστες και άστεγους και στη μονάδα διπλής διάγνωσης για χρήστες με ψυχιατρικά νοσήματα.

Δείτε την τηλεοπτική εμφάνιση και τις δηλώσεις του Δρος Χρ Λιάπη στους παρακάτω συνδέσμους

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης