Ροή Τοπικά

Υπογραφές Παπαστεργίου για δυο νέα έργα σε χωριά των Τρικάλων

Συνεχίζει ο Δήμος Τρικκαίων τις παρεμβάσεις σε χωριά, για να βελτιωθεί η καθημερινότητα των κατοίκων. Αυτή τη φορά, τα έργα αφορούν σε Σπαθάδες και Πρίνος.
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, υπέγραψε τις σχετικές αναθέσεις, όπως προέκυψαν μετά την από τον νόμο προβλεπόμενη κλήρωση.

Το πρώτο έργο, έχει τον τίτλο «Διαμόρφωση χώρων – Βελτίωση προσβασιμότητας  κοιμητηρίου Κοινότητας Σπαθάδων» και αφορά ακριβώς στη βελτίωση όλης της εικόνας και της πρόσβασης στο κοιμητήριο του χωριού. Ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 7.250€ (με ΦΠΑ) και ανάδοχος κληρώθηκε η εταιρεία «Σκαμάγκης Δημήτριος του Βασιλείου».

Το δεύτερο έργο έχει τον τίτλο «Συντήρηση του υφιστάμενου οδικού δικτύου εντός οικισμού της κοινότητας Πρίνου». Ο στόχος του έργου είναι να βελτιωθεί η βατότητα των δρόμων στο χωριό, με τα κατάλληλα έργα και παρεμβάσεις. Ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 7.249,99€ (με ΦΠΑ) και ανάδοχος κληρώθηκε η εταιρεία «Αποστολάκης ΑΕ».

dav

Πλατφόρμα για ραντεβού για rapid test από το Δήμο Τρικκαίων

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο trikalavoice.gr

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα και την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσηςNEWSLETTER

Ενημερωθείτε πρώτοι για τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και παρασκήνιο