Τοπικά

Υποψήφιος με τον Θοδωρή Χήρα ο Τάσος Καραχάλιος

Σε μια πολύ δυνατή προσθήκη για τον συνδυασμό του προχώρησε ο εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Θεόδωρος Χήρας,  καθώς έδωσε τα χέρια με τον  Καραχάλιο Αναστάσιο (υιό του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύλης Καραχάλιου Γεωργίου) προκειμένου να συμπορευτούν από κοινού στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

 

Ο Τάσος , είναι 21 ετών  , πολύ αγαπητός στην ευρύτερη περιοχή της Πύλης και κοινωνικά δραστήριος και αεικίνητος.
Είναι Αστυνομικός στο επάγγελμα, μιλάει άπταιστα Αγγλικά,  ενώ συγχρόνως σπουδάζει στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο – στη Σχολή Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης.

Ο Τάσος δηλώνει με αποφασιστικότητα: Θέτω τον εαυτό μου για πρώτη φορά στην κρίση των πολιτών. Πιστεύω στο όραμα και τις αξίες που διέπουν τον συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον”. Θεωρώ πως είναι επιτακτική ανάγκη η επανεκκίνηση στην τοπική μας κοινωνία και πως εμείς οι νέοι άνθρωποι πρέπει να αποτελέσουμε την κινητήρια δύναμη κατά της αδράνειας και της στασιμότητας.

Ο Θεόδωρος Χήρας , εμφανώς χαρούμενος , καλωσόρισε τον Τάσο στον συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον”  και του ευχήθηκε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στον έντιμο αγώνα που θα δώσει, ενώ αναφερόμενος στο νέο του στέλεχος δήλωσε πως ο Τάσος κατέχει όλα τα απαιτούμενα προσόντα για ένα λαμπρό αυτοδιοικητικό μέλλον στα κοινά του Δήμου Πύλης!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης