Τοπικά

Υποψηφιότητα-έκπληξη με τον συνδυασμό του Θ. Χήρα

Με όραμα και ρεαλισμό κατέρχεται ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος η Άννα Μπουνταλά – Σίμου, εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στη Δ.Ε. Πιαλείων με τον συνδυασμό “Πύλης Όραμα” με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Πύλης Θεόδωρο Χήρα.

Γεννήθηκε το 1989 και κατάγεται από τη Σκόπελο. Είναι παντρεμένη με τον Υπαξιωματικό Ειδικών Δυνάμεων, Σωτήριο Σίμο και μητέρα δύο παιδιών.

Είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, έχει παρακολουθήσει πολλά επιμορφωτικά σεμινάρια για την εφαρμογή καινοτόμων μεθοδολογικών και διδακτικών προσεγγίσεων στη σύγχρονη εκπαίδευση.

Διαθέτει εξειδίκευση από το Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας «Νευροψυχολογία και Ειδική Αγωγή με ιδιαίτερη έμφαση στις ειδικές αξιολογήσεις, θεραπείες και παρεμβάσεις».

Από το 2015 μέχρι σήμερα εργάζεται ως αναπληρώτρια δασκάλα σε δημοτικά σχολεία της χώρας, ενώ παράλληλα συμμετέχει εθελοντικά στην Επιστημονική Εταιρεία Μελετών Νήσου Σκοπέλου στο πλαίσιο διοργάνωσης εκπαιδευτικών δράσεων για παιδιά.

Διαβάστε επίσης