Τοπικά

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο στην Ελάτη

Φωταγωγήθηκε  και στην Ελάτη το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο στο πλαίσιο των προγραμματισμένων Εορταστικών Εκδηλώσεων εν’ όψη των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς , που οργάνωσε και φέτος η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και ο ΟΚΠΑΔ  του Δήμου Πύλης, σε συνεργασία με τους κατά τόπους Πολιτιστικούς Συλλόγους και  άλλων φορέων.

 

 

Έτσι και στην Ελάτη την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 18..00 φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο ,μέσα σε μία όμορφη φαντασμαγορική ατμόσφαιρα το έναυσμα το οποίο έδωσε ο Πρόεδρος της Τ. Κοινότητας κ. Κων/νος Μπρίζης, παρουσία αρκετού κόσμου και παιδιών.

Την εκδήλωση οργάνωσαν η Αντιδημαρχία , ο ΟΚΠΑΔ ΤΟΥ Δήμου Πύλης σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Ελάτης, το Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Ελάτης.

Χαιρετισμούς έκαναν η Αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΔ κ. Μαρίνα Πανάγου και ο Πρόεδρος της Τ. Κοινότητας Ελάτης κ. Κωνσταντίνος Μπρίζης.

Επίσης τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ελάτης τραγούδησαν τα Κάλαντα και διάφορα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΔ κ. Μαρίνα Πανάγου ,ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ελάτης κ. Κων/νος Μπρίζης, οι Νεοεκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Αθανάσιος Κωστάκης, η κ. Βάσω Παλλαντζά και ο κ. Παναγιώτης Τσόλας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης