Τοπικά

Χρήστος Μιχαλάκης: “Επενδύουμε μαζί σε αυτή τη νέα αφετηρία”

Η Θεσσαλία και ο Νομός Τρικάλων βρίσκονται μπροστά σε μία καθοριστική περίοδο, με την επόμενη μέρα να απαιτεί εμπειρία, σταθερότητα, ολοκληρωμένο πρόγραμμα. Να απαιτεί ένα σύγχρονο πλάνο για το πως θα προχωρήσουμε μπροστά, αποκαθιστώντας τις πληγές που άφησε πίσω της η κακοκαιρία, θωρακίζοντας τον τόπο μας από τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής, αλλά και συνεχίζοντας την σταθερή αναπτυξιακή πορεία, τις στέρεες βάσεις της οποίας έχουμε δημιουργήσει μαζί όλα αυτά τα χρόνια.

 

 

Σε ένα κόσμο που συνεχώς αλλάζει η Θεσσαλία και τα Τρίκαλα οφείλουν να παραμείνουν μπροστά από τις εξελίξεις, επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό τους, στις τεράστιες δυνατότητές τους σε κάθε επίπεδο. Είναι ο δρόμος που ακολουθούμε σταθερά όλα αυτά τα χρόνια, με την αμέριστη στήριξη των τοπικών κοινωνιών, με την αγάπη τους να καθορίζει κάθε μας βήμα.

Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Έχουμε διαγράψει μαζί μία μοναδική πορεία. Μία παραγωγική διαδρομή που έφερε ευημερία, προκοπή, έργα, που έφερε τον τόπο μας εδώ που είναι σήμερα.

Σας καλώ όλες και όλους, να συνεχίσουμε μαζί να διαγράφουμε αυτή την πορεία. Χωρίς μισόλογα, με πράξεις και μετρήσιμο έργο, αποδεχόμενος κάθε καλόπιστη κριτική, με ξεκάθαρες κουβέντες, όπως πορευτήκαμε όλα αυτά χρόνια.

Επενδύουμε μαζί σε αυτή τη νέα αφετηρία, σε μία νέα πενταετία που θα καθορίσει το μέλλον του τόπου μας. Στηρίζουμε την «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών», τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, συνεχίζουμε μαζί για τη Θεσσαλία, το Νομό Τρικάλων, κάθε χωριό, κάθε οικισμό, κάθε πολίτη!

Χρήστος Μιχαλάκης

Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης