Ροή Τοπικά

Χρ. Μιχαλάκης: «Μαζί συνεχίζουμε για τα Τρίκαλα του μέλλοντός μας»

Ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων ανακοίνωσε την εκ νέου κάθοδό του, στο πλευρό του Κώστα Αγοραστού.

Έχοντας αλλάξει ριζικά την εικόνα του Νομού μας, ολοκληρώνοντας έργα υποδομής που βάλτωναν για δεκαετίες και δημιουργώντας νέες προοπτικές ανάπτυξης, ο Χρήστος Μιχαλάκης κατέρχεται και σε αυτές τις περιφερειακές εκλογές, διεκδικώντας τη φορά αυτή και τον σταυρό των Τρικαλινών.

Ο πιο δημοφιλής πολιτικός του Νομού μας στη δήλωσή του σημειώνει ότι αφουγκράστηκε τα μηνύματα της κοινωνίας και τα κελεύσματα των καιρών που τον θέλουν στο πλευρό του περιφερειάρχη (σ.σ. μια πενταετία είναι αναπληρωτής περιφερειάρχης, κιόλας).

Θέτει τους στόχους της νέας εποχής και μιλάει για την επερχόμενη μεγάλη νίκη:

«Με την εφαρμογή του Καλλικράτη, για δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις στάθηκα στο πλάι του Κώστα Αγοραστού, ως υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης, με τον Τρικαλινό Λαό να μας τιμά με την εμπιστοσύνη του και να μας χαρίζει μεγάλες νίκες. Όλο αυτό το διάστημα, αγωνιστήκαμε τίμια και καθαρά, πέρα από προσωπικές φιλοδοξίες, με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου μας. Με συμπαραστάτη όλους τους πολίτες, καταφέραμε να ανεβάσουμε επίπεδο τη Θεσσαλία και τα Τρίκαλα. Να δώσουμε την αναπτυξιακή ώθηση που ήταν αναγκαία και να ανοίξουμε νέους δρόμους – μέσα σε μία δύσκολη συγκυρία – για ένα καλύτερο αύριο. Και δεν υπάρχει καλύτερη απόδειξη ότι τα καταφέραμε, από τα έργα που υλοποιήσαμε και που συνεχίζουμε να υλοποιούμε.

Όμως, η προσπάθεια αυτή δεν σταματά εδώ. Δεν δικαιούμαστε να την σταματήσουμε εδώ. Μπορεί η εφαρμογή του Κλεισθένη να φέρνει αλλαγές, όμως αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Με γνώμονα πρώτα και πάνω απ’ όλα ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας και αφουγκραζόμενος τα κελεύσματα της κοινωνίας, θα βρεθώ για μία ακόμη φορά στο πλευρό του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού. Για να δώσουμε μαζί και αυτό τον αγώνα. Για να συνεχίσουμε το έργο που μαζί ξεκινήσαμε για τη Θεσσαλία του αύριο.

Η πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει πως δεν πρόταξα ποτέ το προσωπικό συμφέρον. Δεν κόλλησα ποτέ στις καρέκλες. Και δεν θα το κάνω ούτε και τώρα. Από την θέση του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου θα δώσω την μάχη, η οποία είμαι βέβαιος πως και αυτή τη φορά θα είναι νικηφόρα. Για να έχουμε μπροστά μας μία νέα τετραετία, να συνεχίσουμε το έργο το οποίο ξεκινήσαμε. Με καθαρές κουβέντες και συγκεκριμένο πρόγραμμα. Δίπλα στους πολίτες, μαζί με τους πολίτες, να προσπαθήσουμε και να επιτύχουμε το καλύτερο για τον τόπο μας».

Διαβάστε επίσης