Τοπικά

Χρ. Μιχαλάκης: “Πετύχαμε πολλά, στοχεύουμε περισσότερα…”

trikalavoice.gr

Με αφορμή τη συμπλήρωση 2 ετών από την τρίτη θριαμβευτική εκλογή του ως αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων ο Χρήστος Μιχαλάκης εξέδωσε δήλωση ευχαριστώντας τους Τρικαλινούς και υποσχόμενος… πολλή δουλειά για το μέλλον.

 

Στις εκλογές του 2019 ο Χρήστος Μιχαλάκης κατέρριψε κάθε ρεκόρ και αναδείχθηκε πρώτος περιφερειακός σύμβουλος της χώρας (!!!) με 33,000 σταυρούς. Απευθυνόμενος στους Τρικαλινούς αναφέρει:

“Αγγίζοντας τα δύο χρόνια από την ανάληψη εκ νέου των καθηκόντων μου στα ηνία της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πολίτες του Νομού, για την αγάπη τους και την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Αυτή η σχέση που αναπτύξαμε όλα αυτά τα χρόνια, είναι πέρα από εκλογικές αναμετρήσεις, από ψήφους, από παρατάξεις. Είναι μια σχέση ειλικρίνειας που παίρνει συνεχώς περισσότερη δύναμη και μας βρίσκει όλους μαζί να παλεύουμε για το μέλλον του τόπου μας και των ανθρώπων του.

Ασφαλώς, αυτός ο αγώνας που δίνουμε για το Νομό, για να πετύχει τους στόχους του, δεν θα μπορούσε παρά να έχει στο πλευρό του ένα άξιο πολιτικό, ένα ακούραστο εργάτη της Αυτοδιοίκησης, και για μένα εκτός των άλλων ένα πολύ καλό φίλο, τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, που με τιμά όλα αυτά τα χρόνια με τη συνεργασία και τη φιλία του. Μαζί σχεδιάσαμε και σχεδιάζουμε το μέλλον του τόπου, μέσα από έργα, δράσεις, προγράμματα. Μαζί δεν αφήσαμε να πάει λεπτό χαμένο στην ανάπτυξη της περιοχής μας, αλλά και ευρύτερα της Θεσσαλίας. Γνωρίζει πως τον ευχαριστώ θερμά για όλα.

Δεν θα μπορούσα, βέβαια, να μην απευθύνω τις θερμές μου ευχαριστίες στους συνεργάτες μου και τους υπαλλήλους της Π.Ε. Τρικάλων, που βρίσκονται στο πλευρό μου και όλοι μαζί παλεύουμε για την υλοποίηση των στόχων που έχουμε θέσει. Χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν εφικτό.

Όπως δεν θα ήταν πολλά πράγματα εφικτά χωρίς την εξαιρετική συνεργασία με το πολιτικό και το αυτοδιοικητικό προσωπικό, αλλά τους φορείς του τόπου μας. Άλλωστε, ο στόχος μας είναι κοινός και ο καθένας από το πόστο του και μέσα από την συνεργασία, προσδοκά στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Θα μπορούσα να παραθέσω την λίστα με τα έργα που ξεκίνησαν, που υλοποιήθηκαν, που παραδόθηκαν αυτά τα δύο χρόνια. Ή να την διευρύνω με τα έργα που έχουν γίνει όλα αυτή την περίοδο που έχω την τύχη να σας υπηρετώ από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη. Όμως, δεν θα το κάνω. Όλοι τα γνωρίζουμε, όλοι ξέρουμε το τι προσφέρουν στον τόπο μας. Όπως όλοι γνωρίζουμε ότι αυτά τα έργα δεν έχουν κανένα όνομα επάνω τους. Αποτελούν το επιστέγασμα του κόπου της δικής μας συνολικής προσπάθειας.

Αυτό που θέλω μόνο να πω είναι πως δεν θα σταματήσουμε εδώ. Σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, έχουμε σε πλήρη εξέλιξη τον προγραμματισμό μας για τα έργα που θα υλοποιηθούν τα επόμενα χρόνια στην περιοχή μας. Ένα πλάνο που συνεχώς εμπλουτίζεται, συνεχώς καθορίζει την πορεία του, με μοναδικό στόχο να δώσει νέα ώθηση και νέα πνοή στο αύριο του Νομού μας.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ευρύ σχεδιασμό σε όλο το φάσμα του κοινωνικού, επαγγελματικού, πολιτιστικού και αθλητικού γίγνεσθαι. Είναι η προσπάθεια να διευρύνουμε ακόμη περισσότερο τους ορίζοντές μας. Να πάμε το Ν. Τρικάλων μπροστά, εκεί που του αξίζει, εκεί που αξίζει στους πολίτες του.

Ανέκαθεν επέλεξα να βρίσκομαι δίπλα σας και να μείνω μακριά από τα μεγάλα λόγια. Δεν θα αλλάξω τώρα. Θα συνεχίσω να υπηρετώ τον τόπο μου και τους ανθρώπους του, κοιτώντας πάντα μπροστά. Μέσα από τα μεγάλα έργα, αλλά και τις μικρές καθημερινές παρεμβάσεις.

Έχουμε δουλειά μπροστά μας…

Χρήστος Μιχαλάκης

Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων”

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης