Τοπικά

Χωρίς ρεύμα από αύριο μέχρι την Πέμπτη γειτονιές και χωριά των Τρικάλων!

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 19-03-2023

 

  1. Από ώρα 08:00 – 15:00 στα Τρίκαλα: περιμετρικά των οδών Ιουστινιανού, Νικ. Πλαστήρα (και το πρατήριο καύσιμων Ιωάννου), Παπαρηγοπούλου, Παλαιολόγου, Μακεδονίας, Κατσώνη, αρχή Βρύγου, αρχή Βίτωνος, στις συνοικίες Σεισμόπληκτα, Κουτσομήλια, Αγίου Οικουμενίου, Νέα Ζωαγορά, περιμετρικά του ξενοδοχείου Αετών Μέλαθρων και το ξενοδοχείο, όπισθεν Νέας Ζωαγοράς, όπισθεν 30ου Δημ. Σχολείου, Κλειδωνοπούλου αριστερά και δεξιά από Βιζυηνού έως τέρμα (περιφερειακό).

ΔΕΥΤΕΡΑ 20-03-2023

 

  1. Από ώρα 08:00 – 15:00 στο Μεγαλοχώρι δεξιά της Ε.Ο. από το ύψος της Β.Ι.Ο.Σ.Ε.Ρ. έως και το χωριό Μεγαλοχώρι (οι βιοτεχνίες Μαγειρία, Στεργιούλα, Μπούσια, Ψύχου, Γκοργκόλη, Μπίζιου) και από το Μεγαλοχώρι αριστερά και δεξιά Ε.Ο. Τρικάλων Λαρίσης έως και πριν την νέα Ε.Ο. Ε65, ψυγεία Λαναρά, εκκοκκιστήριο, S/M Σκλαβενίτη, Καθ’οδόν, Βιοφλόκ, Κυψέλες Παπαϊωάννου, βιοτεχνία Καραμάλη, τα αρδευτικά, Φ/Β, θερμοκήπια, των παραπάνω περιοχών.

 

ΤΡΙΤΗ 21-03-2023

 

  1. Από ώρα 08:00 – 15:00 στην Πηγή οι βιοτεχνίες, ΒΙΟΣΑΛ, έπιπλα Γεωργομάνου,

Λιατίφη, ΤΕΞΥΛΙΑ, κρέατα Μελικιώση.

Και ολιγόλεπτη διακοπή από ώρα 08:00 – 08:15 και 14:45 – 15:00 από κόμβο Καρδίτσης έως κόμβο Πύλης, από κόμβο Πύλης δεξιά έως γαλακτοβιομηχανία ΤΥΡΑΣ και γαλακτοβιομηχανία LA FARM, οικ. Χαρά, Πηγη, Παραπόταμος, οικ. Λιλή, οικ. Αμμουδιά, Δροσοπηγή, Μεσιακά, οικ. Κ. Ελάτη, οικ. Μέλιγος, Βαλτινό, Βαλομάνδρι, Φωτάδα, τα αρδευτικά, Φ/Β, βιοτεχνίες, βιομηχανίες των παραπάνω περιοχών.

 

ΠΕΜΤΗ 23-03-2023

 

  1. Από ώρα 08:00 – 15:00 στους Ταξιάρχες αριστερά του χωριού, τα αρδευτικά, Φ/Β, βουστάσια έως τον δρόμο Ταξιάρχες Ζηλευτής καθώς και οι οικίες αριστερά του χωριού στην είσοδο του.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

 

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης