Τοπικά

Χωρίς ρεύμα αύριο και το Σάββατο πρωί περιοχές των Τρικάλων

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος.

 

Οι διακοπές θα γίνουν ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/10/2021

1.) Από ώρα 08:00-14:00 Στα Τρίκαλα: Περιφερειακός Τρικάλων από το ύψος του Ξυλουργείου Μαλαβάκη έως τον κόμβο Μεγαλοχωρίου (και συνεργείο Ψιλούτσικος).

2.) Από ώρα 12:00-14:00  Στα Τρίκαλα: Στην Εθνική οδό Ιωαννίνων αριστερά και δεξιά από το ύψος Εργοστασίου Κλίαφα έως το τελωνείο Τρικάλων.

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/10/2021

1.) Από ώρα 08:00-10:00 Στα Τρίκαλα: Περιμετρικά των οδών Κοσμά Αιτωλού από το ύψος του γηπέδου, γέφυρα Πάσχου, Ριζαριού έως κόμβο Ριζαριού.

2.) Από ώρα 08:00-14:00 Στο χωριό Νέα Πέυκη και οικ. Βάκαρι.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

Διαβάστε επίσης