Τοπικά

“Όλα για την Αργιθέα…”

Στις 26 Δεκεμβρίου 2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα  13 :30 μ.μ το χορευτικό του Συλλόγου Αργιθεατών Τρικάλων με τις γνήσιες παροαδοσιακές στολές, κάτω από τις χρυσές ακτίνες του ήλιου, μαζί μας και το χορευτικό του Συλλόγου Αργιθεατών Μουζακίου,έδωσαν παράσταση μέσα σε εκατοντάδες κόσμο, επισκέπτες του Μύλου των Ξωτικών.

 

Ήταν το αδιαχώρητο !! Τα χορευτικά των Συλλόγων αναβίωσαν τους χορούς και τα τραγούδια της ΑΡΓΙΘΕΑΣ και ιδιαίτερα τον ύμνο της Αργιθέας το χορό ‘’κλειστό’’

Οι χορευτές καταχειροκροτήθηκαν από το πλήθος του Μύλου των Ξωτικών, μαζί μας αρωγός και ο καιρός, ηλιόλουστη μέρα, μαγικά Χιστούγεννα στο Μύλο των Ξωτικών.

Ήταν όλα υπέροχα !!!! Πολλά συγχαρητήρια  στους χορευτές , έδωσαν όλοι δυνατό παρόν για να πετύχει η εκδήλωση.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Μας πλησίασαν πολλοί άνθρωποι από τη Μυτιλήνη από το Αίγιο από την Καλαμάτα, ενθουσιάστηκαν από τα χορετικά και μας ζητούσαν πληροφορίες πως κι εκείνοι μπορούν να συμμετέχουν στο Μύλο των Ξωτικών με τους Συλλόγους τους την επόμενη χρονιά. Το χορευτικό των Τρικάλων συνόδευσαν η Πρόεδρος , η Γραμματέας Ρούλα Ζαρούλα , η  αναπληρωτής Γραμματέας Γεωργία Σβεντζούρη και πολλά μέλη του Συλλόγου μας.

Ήταν όλα φανταστικά!!!  Έτσι έκλεισε ο κύκλος των εκδηλώσεων του 2022 του Συλλόγου Αργιθεατών Τρικάλων.

Πολλές εγκάρδιες ευχές σε όλους !!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

                                                           Έλλη Τσιρογιάννη

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης