Ροή Τοπικά

1 θετικό στα 80 rapid test της Φαρκαδόνας

O Δήμος Φαρκαδόνας σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα ΚΟΜΥ Ειδικού Σκοπού του ΕΟΔΥ, πραγματοποίησαν Drive through testing (rapid test) σε προληπτικούς ελέγχους ανίχνευσης Covid-19 για τους κατοίκους της περιοχής του Δήμου.

Την επίβλεψη της διαδικασίας είχε η αρμόδια επικεφαλής του ΕΟΔΥ  Δήμητρα Νάτσινα. Στον χώρο έξω από το ΓΕΛ Φαρκαδόνας, βρέθηκαν τόσο ο δήμαρχος Φαρκαδόνας Σπυρίδωνας Αγναντής, όσο και ο Αντιδήμαρχος Ευάγγελος Κοσμάς, όπως  επίσης και αξιωματικός υπηρεσίας του Αστυνομικού τμήματος Φαρκαδόνας, οι οποίοι ήταν κοντά στο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για ότι χρειαζόταν. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr έγιναν 80 τεστ και βρέθηκε μόλις 1 θετικό. 

Για άλλη μια φορά, “η Δημοτική αρχή της Φαρκαδόνας ευχαρίστησε την κυρία Νάτσινα για το ενδιαφέρον της και την αποδοχή της πρόσκλησης να περάσουν από προληπτικό τεστ οι κάτοικοι της περιοχής, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα θυμίζουμε ότι σε τεστ είχαν υποβληθεί οι εργαζόμενοι των υπηρεσιών του Δήμου, σε μια προσπάθεια πρόληψης για όλους , αλλά και για να υπάρξει μια γενικότερη εικόνα της διασποράς ή μη του κορωνοϊού στην περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας”.

Ετικέτες

Διαβάστε επίσηςNEWSLETTER

Ενημερωθείτε πρώτοι για τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και παρασκήνιο