Τοπικά

10 πράγματα που θα θυμόμαστε από τον Χρήστο Μιχαλάκη

Σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται η θητεία του Χρήστου Μιχαλάκη στη θέση του αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων και του αναπληρωτή περιφερειάρχη Θεσσαλίας. Ολοκληρώνεται ένας μεγάλος και ιδιαίτερα αποδοτικός κύκλος 13 ετών που ήρθε ως συνέχεια των 8 ετών θητείας ως αντινομάρχης και νομαρχιακός σύμβουλος Τρικάλων.

 

 

Για να είμαστε αντικειμενικοί και ειλικρινείς ο Χρήστος Μιχαλάκης κέρδισε τον τίτλο του “πολιτικού της καρδιάς μας”, καθώς εργάστηκε πολύ και πέτυχε να αναγνωρίζεται και κυρίως να ψηφίζεται από ανθρώπους από όλους τους πολιτικούς χώρους, σπάζοντας κομματικά όρια και στεγανά καίτοι ο ίδιος παρέμενε ειλικρινής δηλώνοντας πάντα που ανήκει και μάλιστα δυνατά.

Τον Χρήστο Μιχαλάκη θα τον θυμόμαστε για πολλά πράγματα, όμως ξεχωρίζουμε τα 10 σημαντικότερα:

  1. Υπήρξε εργατικός στο έπακρο, 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο.
  2. Αφήνει το όνομά του στην ολοκλήρωση της ε.ο. Τρικάλων-Λάρισας, στην παράδοση του πρώτου τμήματος της ε.ο. Τρικάλων-Πύλης, στον σχεδιασμό της νέας γέφυρας Καραβόπορου-του μεγαλύτερου έργου που έγινε ποτέ στη Θεσσαλία.
  3. Έφτιαξε από την αρχή το οδικό κύκλωμα των Μετεώρων, σύγχρονο και ασφαλές.
  4. Έδωσε πρόσβαση σε όλα τα χωριά του νομού μας, επιτρέποντας την ευκολότερη και ασφαλέστερη πρόσβαση των μονίμων κατοίκων τους στα αστικά κέντρα.
  5. Δούλεψε για την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας και πέτυχε να συνδέσει τους προορισμούς (πόλη Τρικάλων, Μετέωρα, Πετούλι-Ελάτη-Ασπροπόταμος).
  6. Στήριξε την επιχειρηματικότητα διευκολύνοντας και απλουστεύοντας τις διαδικασίες. Δεν είναι τυχαίο ότι τα 13 αυτά χρόνια έγιναν οι μεγαλύτερες ιδιωτικές επενδύσεις στον τόπο μας.
  7. Στηρίχτηκε ο πρωτογενής τομέας παραγωγής, με νέα προγράμματα για αγρότες και κτηνοτρόφους.
  8. Εκσυγχρονίστηκαν όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Νομού.
  9. Ενεργούσε ο ίδιος προσωπικά για κάθε μικρό και μεγάλο αίτημα που κατατίθονταν στην Π.Ε. Τρικάλων.
  10. Υπήρξε ειλικρινής απέναντι στους ανθρώπους και είχε ανοιχτό το γραφείο του για όλες και για όλους.

 

Προφανώς και ο Χρήστος Μιχαλάκης “δεν τελείωσε” πολιτικά. Έκλεισε ένας κύκλος, με επώδυνο ίσως τρόπο, και μένει να δούμε τον νέο που θα ανοίξει.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης