Ροή Τοπικά

12 χρόνια trikalavoice.gr, 100 εκατομμύρια αναγνώστες!…Συνεχίζουμε να γράφουμε ιστορία

Η 1η Σεπτεμβρίου κάθε έτους είναι μια ιδιαίτερη μέρα για εμάς στο trikalavoice.gr. Είναι η γενέθλια μέρα μας καθώς την 1η Σεπτεμβρίου 2011 μια νέα προσπάθεια στο χώρο της ενημέρωσης, είναι μια μέρας χαράς και ικανοποίησης γιατί ταξιδεύουμε νοερά σε όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν και διαπιστώνουμε πόσο αγκαλιάστηκε αυτό το εγχείρημα, λειτουργώντας καταλυτικά στο χώρο του ηλεκτρονικού (… και έντυπου) τύπου στα Τρίκαλα και στη Θεσσαλία.

 

 

Ανοίξαμε νέους δρόμους στην ενημέρωση, προσεγγίσαμε νέους ανθρώπους, δημιουργήσαμε ένα δίκτυο δίνοντας τη δυνατότητα στον κάθε αναγνώστη μας να έχει λόγο και ρόλο.

Το trikalavoice.gr αγκαλιάστηκε, έγινε σημείο αναφοράς και πηγή ειδήσεων για όλα τα  μεγάλα Μέσα Ενημέρωσης των Αθηνών, αλλά ακόμη και του εξωτερικού.

Οι περισσότεροι από 100 εκατομμύρια αναγνώστες μας όλα αυτά τα χρόνια (νούμερα ιλιγγιώδη για ένα επαρχιακό site μιας μικρής επαρχιακής πόλης) είναι η μόνη μας δύναμη και χάρη σε αυτούς, σε όλους εσάς δηλαδή, μπορούμε να κοιτάζουμε με αισιοδοξία το μέλλον.

Τα 12 αυτά χρόνια ζήσαμε μαζί όλα τα μεγάλα γεγονότα, χαρές και λύπες, γελάσαμε, πικραθήκαμε, πικράναμε, όμως παραμείναμε πιστοί στις αρχές και στις αξίες μας, χωρίς φόβους και κυρίως χωρίς εξαρτήσεις.

Όσο ο Θεός μας χαρίζει δύναμη και υγεία, έτσι θα συνεχίσουμε.

Θα συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία…

Βασίλης Αλεξίου

Υ.Γ.: Παρακάτω ενδεικτικά οι αναγνώστες μας τον Ιούλιο, μέσα από την similarweb.com που συλλέγει στοιχεία της google.analytics απ’ όλα τα site, όλου του κόσμου.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης