Τοπικά

11 χρόνια trikalavoice.gr, 81.145.923 αναγνώστες!…Συνεχίζουμε να γράφουμε ιστορία

Η 1η Σεπτεμβρίου κάθε έτους είναι μια ιδιαίτερη μέρα για εμάς στο trikalavoice.gr. Είναι η γενέθλια μέρα μας καθώς την 1η Σεπτεμβρίου 2011 μια νέα προσπάθεια στο χώρο της ενημέρωσης, είναι μια μέρας χαράς και ικανοποίησης γιατί ταξιδεύουμε νοερά σε όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν και διαπιστώνουμε πόσο αγκαλιάστηκε αυτό το εγχείρημα, λειτουργώντας καταλυτικά στο χώρο του τύπου στα Τρίκαλα και στη Θεσσαλία.

 

 

Ανοίξαμε νέους δρόμους στην ενημέρωση, προσεγγίσαμε νέους ανθρώπους, δημιουργήσαμε ένα δίκτυο δίνοντας τη δυνατότητα στον κάθε αναγνώστη μας να έχει λόγο και ρόλο.

Το trikalavoice.gr αγκαλιάστηκε, έγινε σημείο αναφοράς και πηγή ειδήσεων για όλα τα  μεγάλα Μέσα Ενημέρωσης των Αθηνών, αλλά ακόμη και του εξωτερικού.

Οι 81.145.923 αναγνώστες μας όλα αυτά τα χρόνια (νούμερα ιλιγγιώδη για ένα επαρχιακό site) είναι η μόνη μας δύναμη και χάρη σε αυτούς, σε όλους εσάς δηλαδή, μπορούμε να κοιτάζουμε με αισιοδοξία το μέλλον.

Τα 11 αυτά χρόνια ζήσαμε μαζί όλα τα μεγάλα γεγονότα, χαρές και λύπες, γελάσαμε, πικραθήκαμε, πικράναμε, όμως παραμείναμε πιστοί στις αρχές και στις αξίες μας, χωρίς φόβους και κυρίως χωρίς εξαρτήσεις.

Όσο ο Θεός μας χαρίζει δύναμη και υγεία, έτσι θα συνεχίσουμε.

Θα συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία…

Βασίλης Αλεξίου

Διαβάστε επίσης