Ροή Τοπικά

174.532 € τα έσοδα του Μύλου. Αιχμές για τους επιχειρηματίες των Τρικάλων

Μικρό-με δεδομένο το ρεκόρ επισκεψιμότητας-αλλά ικανοποιητικό το ποσό που άφησε ο φετινός Μύλος των Ξωτικών στο Δήμο Τρικκαίων.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την οικονομική-απολογιστική πλευρά του εγχειρήματος, η οποία θα παρουσιαστεί στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Τρικκαίων την ερχόμενη Τρίτη «η φετινή διοργάνωση απέφερε λογιστικό κέρδος στην εταιρία μας της τάξης των 174.532,18 € (επισυνάπτεται πίνακας  με τις κατηγορίες δαπανών και εξόδων)».

Όπως αναφέρεται στην έκθεση «σήμερα, έχοντας ολοκληρώσει την φάση  της αποξήλωσης και αποκατάστασης των χώρων του πάρκου Ματσόπουλου, τα έξοδα υπερέβησαν τα προϋπολογισθέντα ποσά, παρουσιάζοντας  αύξηση, καθόσον οι θεματικές κατασκευές όπως ο λαβύρινθος και το θεματικό κάστρο, αύξησαν το κόστος αγοράς υλικών, τα εργατικά δημιουργίας και αντίστοιχα τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν.

Σκόπιμα προβήκαμε στην ανωτέρω κίνηση, καθώς – κατά κοινή ομολογία – ξεπεράσαμε κάθε αισθητική προσδοκία, αποκομίζοντας θετικά σχόλια τα οποία μεταφερόμενα από τους επισκέπτες προσδώσανε και σίγουρα θα αποτυπωθεί στον φετινό – 10ο Μύλο των Ξωτικών- με αυξημένη επισκεψιμότητα.

Στην φάση δε της αποκατάστασης του χώρου έχουμε δημιουργήσει εικόνα αναβάθμισης στον αύλειο χώρο του Μύλου και στα νησάκια του Αγιαμονιώτη.

Τα έσοδα υπερέβησαν σημαντικά  τα προϋπολογισθέντα κυρίως από τα έσοδα του Fun Park , των ιδίων εκμεταλλεύσεων ( σοκολάτα, καραμέλες ) και των χορηγιών».

Αιχμές για τους επιχειρηματίες της πόλης

Εντωμεταξύ προκαλεί μεγάλη έκπληξη η ευθεία επίθεση της e-trikala προς τους επιχειρηματίες της πόλης, καθώς στην έκθεση αναφέρεται χαρακτηριστικά:

“…Για άλλη μια χρήση, μοναδικό αρνητικό σημείο αποτελεί η μη συμμετοχή των επαγγελματιών στην προσπάθειά μας , που παρά την οργανωμένη προσέγγιση τους πριν την έναρξη του έργου, δεν συμμετείχαν (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων ) αγοράζοντας διαφημιστικό πακέτο που τους προσφέρθηκε”. 

Διαβάστε επίσης