Τοπικά

Ο Αγιασμός των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων

Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε επίσημα σήμερα Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022, με τον καθιερωμένο Αγιασμό των σχολικών μονάδων της Δ.Ε Τρικάλων. Ο επίσημος Αγιασμός της Διεύθυνσης Δ.Ε. Τρικάλων τελέστηκε στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο -Λύκειο στις νέες του εγκαταστάσεις, παρουσία όλων των εκπαιδευτικών, μαθητών/τριών και γονέων. Παρευρέθηκαν ο Αρχιμανδρίτης π. Παρθένιος, ο οποίος ευλόγησε την έναρξη της σχολικής χρονιάς, οι βουλευτές της περιοχής κα Κατερίνα Παπακώστα και κ. Σάκης Παπαδόπουλος, ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Μιχάλης Λάππας, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ντίνος Μπάρδας, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων κ. Δημήτριος Μήτραινας, ο Υποδιοικητής της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών κ. Αθανάσιος Ζορμπάς, καθώς και εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

 

 

Ο Διευθυντής της ΔΔΕ Τρικάλων κ. Αλέξανδρος Γ. Καπανιάρης εξέφρασε την ιδιαίτερη συγκίνησή του καθώς παρευρέθηκε στην επίσημη έναρξη της σχολικής χρονιάς από τη νέα του θέση, ως Διευθυντής Εκπαίδευσης και παράλληλα ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά με υγεία, δύναμη στους μαθητές/τριες, στους/στις εκπαιδευτικούς και στους γονείς, με την ελπίδα να κυλήσει όμορφα και δημιουργικά η φετινή σχολική χρονιά με την αγαστή συνεργασία μεταξύ όλων των φορέων της εκπαιδευτικής κοινότητας, ώστε να επιτευχθούν οι επιδιωκόμενοι στόχοι.

Τις θερμές ευχές τους, καθώς και τη δέσμευσή τους για παροχή κάθε συνδρομής εξέφρασαν οι εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Κλείνοντας, ο Διευθυντής τους ευχαρίστησε όλους και όλες για την παρουσία τους στον Επίσημο Αγιασμό της ΔΔΕ Τρικάλων και τους ευχήθηκε από καρδιάς καλή σχολική χρονιά!

Στη συνέχεια, ο Διευθυντής της Δ.Ε Τρικάλων παρέστη και στον καθιερωμένο Αγιασμό του 5ου Γυμνασίου και Γενικού Λυκείου Τρικάλων, ευχόμενος και εκεί σε  εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές και μαθήτριες για τη νέα σχολική χρονιά.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης