Τοπικά

30 εκ. € επιπλέον στα Τρίκαλα, από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Απτά αποτελέσματα κατά τη σύσκεψη του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού και του αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Μιχαλάκη, στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε υπό τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων (αρμόδιο για το ΕΣΠΑ) Γιάννη Τσακίρη, του γενικού γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων Δημήτρη Σκάλκου και του προέδρου της  Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων Γιώργου Παπαδημητρίου.

Ο περιφερειάρχης και αντιπεριφερειάρχης έθεσαν επί τάπητος όλα τα σοβαρά ζητήματα που αφορούν τη Θεσσαλία, ενόψει της νέας προγραμματικής περιόδου. Εξασφάλισαν δε το ποσό των 30 εκ. € το οποίο θα διατεθεί άμεσα για τα μεγάλα αντιπλημμυρικά έργα στο Νομό, τη συντήρηση των δρόμων και την αποκατάσταση ζημιών που έχουν κατά καιρούς προκληθεί.

«Συνεχίζουμε να δρούμε με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των Θεσσαλών» λέει ο Κώστας Αγοραστός «με μέριμνα για κάθε γωνιά της περιφέρειάς μας. Ειδικά για την Π.Ε. Τρικάλων τα 30 εκ. € θα μας επιτρέψουν να τρέξουμε με ακόμη πιο γρήγορους ρυθμούς τα έργα που έχουμε σχεδιάσει».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης