Τοπικά

Δήλωση υποψηφιότητας του Περικλή Μητρονάτσιου και ανακοίνωση στήριξης στον Θεόδωρο Χήρα

Με αίσθημα ευθύνης και κοιτώντας τον καθένα σας ξεχωριστά αλλά και όλους μαζί στα μάτια, απέναντι σε μια δημοτική αρχή που μας κούρασε αλλά και κουράστηκε…. Θέτω εκ νέου τον εαυτό μου στην κρίση των συνδημοτών μου και κατέρχομαι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό “ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ” με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον Θεόδωρο Χήρα .

Τα τέσσερα περασμένα έτη από το ρόλο του δημοτικού συμβούλου, τα δυο εξ αυτών μέλος της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Πύλης , σας εκπροσώπησα από την θέση της αντιπολίτευσης φέρνοντας στο δημοτικό συμβούλιο τα δίκαια αιτήματα αλλά και προβλήματα σας , από τα οποία κάποια επιλύθηκαν και κάποια άλλα όχι.
Μέσα από τις διαδικασίες του δημοτικού συμβουλίου είδα μια δημοτική αρχή  που όλες τις οι αποφάσεις ακροβατούσαν μεταξύ του νόμιμου και του ηθικού.  Έναν δήμαρχο που συνεχώς απαξίωνε την δημοτική του ομάδα αλλά και τον ίδιο το ρόλο του και δεν είδαμε τα εννιά έτη της δημοτικής αρχής κανένα έργο τελειωμένο (πλην ενός).
Η οικονομική <<πίτα>> του Δήμου Πύλης εννιά χρόνια τώρα μοιράζετε στις ίδιες επιχειρήσεις και τους ίδιους ανθρώπους, στήνοντας πελατειακό σκηνικό. Κακοδιαχείριση γεγονότων και καταστάσεων προχειρότητα  και ωχαδερφισμός, οδήγησαν σε αρκετά εργατικά ατυχήματα, απώλεια οχημάτων και εξοπλισμού δεκάδων χιλιάδων ευρώ  αλλά και τραυματισμούς προσωπικού καθώς και την απώλεια ενός συνδημότη μας (περιστατικό στην Παλαιοκαρυά ) αυτά και άλλα πολλά συνθέτουν ένα σκηνικό  αποσύνθεσης και προχωρημένης σήψης.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
Σε αυτό τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς, χωρίς καμία τάση ρεβανσισμού και με μόνο στόχο τα προβλήματα του Δήμου,  ζητώ τη στήριξή σας προκειμένου να επανέρθει η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ – η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ – η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, να πάψουν να υπάρχουν οι αρεστοί του Δημάρχου, να καταργηθεί το πελατειακό παρεάκι, να βγει αυτός ο τόπος από την αφάνεια  και να μπει σε τροχιά ανάπτυξης.
Ο Δήμος  Πύλης είναι μικρός, όλοι γνωριζόμαστε , κανένας από μας δεν έχει “αλισβερίσι” και εξάρτηση από την εξουσία.  Κανενός μας το επάγγελμα δεν εμπλέκετε με το Δήμο.  Απέναντι μας έχουμε να αντιμετωπίσουμε υποψηφίους εργασιακά άμεσα εξαρτημένους από τον Δήμο, χωματουργούς, προμηθευτές υλικών,  εργολάβους, εξαπατημένους και μη υπαλλήλους με μπλοκάκια και συμβάσεις της τελευταίας στιγμής.
Αυτός ο τόπος χεριάζετε αλλαγή πλεύσης και “ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ”.
Διετέλεσα στο παρελθόν ( εν συντομία  ):
  • · Προέδρος υπαλλήλων  10η ΕΒΑ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ 1998
  • · Μέλος υπαλλήλων ΥΠΠΟ 1995-2001
  • · Μέλος και εισηγητής του Φ.Ι.Λ.Ο.Σ . 1995-2023
  • · Μέλος  του κυνηγητικού συλλόγου ΤΡΙΚΑΛΩΝ
  • · Ιδρυτικό μέλος του κυνηγητικού συλλόγου Πύλης
  • · Διετέλεσα Προέδρος και είμαι  μέλος του ΟΠΟΠ
  • · Εκλέχτηκα δημοτικός σύμβουλος 2019-2023
  • · Είμαι  ιδρυτικό  μέλος και συμμετέχω ενεργά σε δίκτυα που άπτονται της προστασίας της φύσης και του περιβάλλοντος
Είμαι κατά κύριο επάγγελμα συντηρητής έργων τέχνης και αρχαιοτήτων
καθώς και διαχειριστής του ορειβατικού καταφυγίου  ΚΟΖΙΑΚΑ.
                                                                                     Με εκτίμηση,
 ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΗΤΡΟΝΑΤΣΙΟΣ
                                                                               ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ  

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης