Τοπικά

8ο Συνέδριο Team Kouti YR, Σερβία 2025 Βελιγράδι-Νόβι Σαντ – Νις

Σε ένα ακόμη συνέδριο εκτός συνόρων , είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν οι συνεργάτες του τομέα Ελένης και Ιωάννας Κουτή , της εταιρείας φυτικών – φυσικών καλλυντικών Yves Rocher.

 

 

Ένα μοναδικό ταξίδι στη Σερβία, με βάση το Βελιγράδι και επιπλέον προορισμούς το  Μεσαιωνικό Νόβι Σαντ και το πιο οικείο Νις, προσφέροντας μία ακόμη ανεπανάληπτη ταξιδιωτική και επιπλέον διδακτική και ενδυναμωτική εμπειρία στους δυναμικούς Leaders και Manager του Team Kouti , που επέλεξαν να δώσουν το δυναμικό παρόν.

«Growth Mindset….τελικά είναι θέμα επιλογής», επιβεβαιώνοντας απόλυτα το θέμα του Συνεδρίου και εστιάζοντας ξεκάθαρα στον Αναπτυξιακό τρόπο σκέψης, η επικεφαλής του τομέα Κα Ελένη Κουτή, CEO δικτύων, στην εισήγησή της αναφέρθηκε στην δύναμη της επιλογής τονίζοντας πως είναι στο χέρι μας να απελευθερωθούμε από όλα όσα μας κρατούν πίσω.

«Με δύναμη και δυναμική, πάθος και ενθουσιασμό, αποφασιστικότητα και εξωστρέφεια, μπορούμε να σχεδιάζουμε, να οργανώσουμε και κυρίως να υλοποιήσουμε τους στόχους μας, πραγματοποιώντας  τα όνειρά μας , δημιουργώντας τη δική μας πραγματικότητα,  ζώντας έτσι τη ζωή που αξίζει να ζούμε. Και όλα αυτά υπηρετώντας , με επαγγελματισμό τ χώρο της αισθητικής, της ομορφιάς και του direct και social selling»

Στα καλύτερα που έρχονται.

Πάντα με χαμόγελο και θετική διάθεση!

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης