Ροή Τοπικά

8 νέοι υπερηχοτομογράφοι στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Με τεράστιο αίσθημα ευθύνης απέναντι στους ανθρώπους που εμπιστεύονται στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας ό,τι πολυτιμότερο έχουν, την υγεία τους,  προχωρήσαμε  στη μεγαλύτερη επένδυση σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοιού, με στόχο να  διασφαλίσουμε για τους ασθενείς μας τα ασφαλέστερα αποτελέσματα στην  έγκαιρη και ακριβή διάγνωση.

 

Ο νέος «στόλος» της G.E, 8  υπερηχοτομογράφοι τελευταίας τεχνολογίας έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και βρίσκεται στη διάθεση των συνεργατών ιατρών και των ασθενών τους.

 

Ειδικότερα, στον υπάρχοντα εξοπλισμό του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, έρχονται να προσθεθούν:

  • 1 Φορητός (Versana Active), για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών.
  • 2 Καρδιολογικοί  (Vivid S70 και S60) με κεφαλή 4D διοισοφάγειου και κεφαλή για εξετάσεις καρδιολογικές.
  • 2 Γυναικολογικοί/μαιευτικοί (Voluson S8 Touch & Versana Balance), με εξαιρετικά ανεπτυγμένο σύστημα που επιτρέπει γρήγορες και αποτελεσματικές συνηθισμένες υπερηχογραφικές εξετάσεις, για όλες τις γυναίκες καθώς και προηγμένες λεπτομερείς διαγνωστικές εξετάσεις στο υψηλότερο επίπεδο.
  • 1 Aκτινολογικός (LOGIQ S8 XD Clear).
  • 1 Υπέρηχος (Logic P7) με 4 κεφαλές για αγγειολογικές, μαλακών μορίων, μαιευτικές, γυναικολογικές, ουρολογικές και παιδιατρικές εξετάσεις.
  • 1 Φορητός  υπερηχοκαρδιογράφος (Vivid iQ) , διαθέτει 3 κεφαλές κατάλληλες για εξετάσεις παιδιατρικές νεογνικές-εγκέφαλο νεογνού, άνω κάτω κοιλίας, μαιευτικές (καρδιά εμβρύου), που θα αποτελέσει σπουδαίο εργαλείο στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών.

 

Τα μηχανήματα, κατασκευασμένα σύμφωνα με τα διεθνή standards ποιότητας, παρέχουν υψηλή ευκρίνεια και εξαιρετική απεικόνιση σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και είναι προγραμματισμένα να αντιμετωπίζουν  δύσκολες συνθήκες σάρωσης και σύνθετα ιατρικά ζητήματα, παθήσεις που απαιτούν υψηλή διακριτική ικανότητα. Διασφαλίζουν  έτσι την ακρίβεια των διαγνωστικών εξετάσεων και  την αποτελεσματικότητα της συντονισμένης φροντίδας των ασθενών.

Σχετικά με το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας ξεκίνησε να λειτουργεί δυναμικά στο χώρο της υγείας από το Μάρτιο του 2010,  με γνώμονα να παρέχεται η καλύτερη δυνατή φροντίδα στους ανθρώπους που το εμπιστεύονται. Σήμερα,  µε τη συνδρομή κορυφαίων ιατρών συνεργατών όλων των ειδικοτήτων,  τον πλέον σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και την αφοσίωση, ευγένεια και επαγγελματισμό του καταρτισμένου του προσωπικού, το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας αποτελεί πλέον τον μεγαλύτερο πάροχο υγείας της κεντρικής Ελλάδας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης