Ροή Τοπικά

9 ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ κορωνοϊού στα Τρίκαλα!!!

Στο κόκκινο παραμένει ο Νομός μας όσον αφορά τα κρούσματα κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr από την Περιφέρεια Θεσσαλίας επιβεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο (2 μ.μ. της Παρασκευής έως 2 μ.μ. του Σαββάτο) συνολικά 9 νέα κρούσματα covid-19.

Τα 7 από αυτά αποτελούν στενές επαφές κρουσμάτων (16-17 Σεπτεμβρίου) και προέκυψαν κατόπιν ιχνηλατήσεως, ενώ 2 κρούσματα εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωματολογίας ένα σε ιδιωτικό εργαστήριο και ένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς Νομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες. Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι. Η ενημέρωση πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την ενημέρωση της θεσσαλικής κοινωνίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.

-Στην περιοχή της Λάρισας

Καταγράφηκαν 5 νέα κρούσματα Covid -19.

4 κρούσματα προέρχονται από τη συρροή κρουσμάτων σε δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στο Κουτσόχερο, ενώ ένα κρούσμα δεν διαθέτει ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης και εξετάστηκε σε ιδιωτικό εργαστήριο.

 

-Στην περιοχή της Καρδίτσας

Καταγράφηκε ένα νέο κρούσμα Covid -19. Αποτελεί στενή επαφή κρούσματος (15/09/2020) και προέκυψε κατόπιν ιχνηλατήσεως.

 

Διαβάστε επίσης