Τοπικά

96 προσλήψεις στη Δομή Βέροιας από τον Αβραμόπουλο

Σε μια από τις καλύτερα οργανωμένες Δομές Φιλοξενίας Μεταναστών της χώρας μας εξελίσσεται αυτή της Βέροιας, με διοικητή τον Καλαμπακιώτη Λευτέρη Αβραμόπουλου.

 

Μάλιστα με συντονισμένες ενέργειες εξασφάλισε 96 νέες θέσεις εργασίας στη Δομή, προκειμένου να παρέχονται οι καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους ανθρώπους που φιλοξενούνται εκεί και έχουν αιτηθεί άσυλο.

Ο ίδιος ο Λευτέρης Αβραμόπουλος αναφέρει:

“Η νέα χρονιά ξεκίνησε με ευχάριστα νέα για τη Δομή Βέροιας. Το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου έκανε δεκτό το αίτημά μας για ενίσχυση με προσωπικό όλων των ειδικοτήτων και ενέκρινε ενενήντα έξι (96)θέσεις για τη Δομή μας.
Η επιλογή και οι προσλήψεις έγιναν με απόλυτη διαφάνεια μέσα από τις προβλεπόμενες διαδικασίες και με βασικό κριτήριο μοριοδότησης την εντοπιότητα. Άνοιξαν ενενήντα έξι (96)νέες θέσεις εργασίας σε μια μικρή πόλη, όπως η Βέροια, και δώσαμε από σήμερα τη δυνατότητα στις ανάλογες οικογένειες να εξασφαλίσουν ένα σταθερό εισόδημα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Παράλληλα εξασφαλίζεται η άρτια λειτουργία της Δομής μας με κάλυψη αναγκών φύλαξης, καθαριότητας, αλλά και υπηρεσιακών υπαλλήλων υποδοχής.
Ως Διοικητής της Δομής θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Υπουργό Μετανάστευσης κ. Νότης Μηταράκης (Notis Mitarachi) και όλη την ηγεσία του Υπουργείου για την ευαισθησία που δείχνουν και τη συνεχή στήριξη που μας παρέχουν. Έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους πονεμένους που αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Και με αυτόν τον τρόπο τους παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να το βρουν…”.

Διαβάστε επίσης