Ροή Τοπικά

Cash ζητάει ο Δήμος Τρικκαίων στις δημοπρασίες για το παζάρι

Τέλη του μηνός οι δημοπρασίες για τις παράγκες και τον ηλεκτροφωτισμό. Συγκεκριμένα και όπως καταγράφει το trikalavoice.gr η δημοπρασία για την παραχώρηση του δικαιώματος κατασκευής των παραγκών  θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου Ασκληπιού 18,  ενώπιον της Αρμόδιας Επιτροπής Εμποροπανήγυρης , την Τετάρτη 28  Αυγούστου  2019  και ώρα 10:45 π.μ.

Η δημοπρασία για την παραχώρηση του δικαιώματος παροχής ηλεκτρικού ρεύματος   θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου Ασκληπιού 18,  ενώπιον της Αρμόδιας Επιτροπής Εμποροπανήγυρης , την Τετάρτη  28 Αυγούστου  2019 και ώρα 10:55 π.μ.

Το  όριο πρώτης προσφοράς ενοικίασης του δικαιώματος κατασκευής παραγκών ορίζεται το ποσό των 8.000,00 ευρώ, όπως και το όριο πρώτης προσφοράς ενοικίασης του δικαιώματος παροχής ηλεκτρικού ρεύματος ορίζεται το ποσό των 8.000,00 ευρώ.

  Ο τελευταίος πλειοδότης  υποχρεούται αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της δημοπρασίας να καταθέσει στο Ταμείο του Δήμου ολόκληρο το ποσό ( τελικό) που πρόσφερε κατά την δημοπρασία.

Διαβάστε επίσης