Τοπικά

Covid-19. Ιάθηκε και εξήλθε του Νοσοκομείου ο-εμβολιασμένος-πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ

Την περιπέτεια του κορωνοϊού έζησε το τελευταίο δεκαπενθήμερο ο Τάκης Ιωάννου, πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων ο οποίος χρειάστηκε να νοσηλευτεί για λίγες μέρες στην πτέρυγα covid-19 καίτοι πλήρως εμβολιασμένος.

 

Ο Τάκης Ιωάννου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό επιστρέφοντας από Αθήνα στα μέσα Οκτωβρίου, και έπειτα από τις εκλογές στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστικών Συγκοινωνιών, όπου εκλέχτηκε αντιπρόεδρος. Αν και πλήρως εμβολιασμένος τις πρώτες μέρες έκανε υψηλό πυρετό και έπειτα κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του στο Νοσοκομείο την περασμένη Παρασκευή, λόγω χαμηλού οξυγόνου.

Ιάθηκε και εξήλθε του Νοσοκομείου χθες, ενώ μέσα από το trikalavoice.gr απευθύνει ευχαριστίες και συγχαρητήρια στη διοίκηση, σε γιατρούς και νοσηλευτές “οι οποίοι εργάζονται με αυταπάρνηση σε συνθήκες πραγματικού πολέμου και φροντίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και επιστημονική επάρκεια τους νοσούντες. Και στην περίπτωσή μου το εμβόλιο αποδείχθηκε σωτήριο καθώς δίχως αυτό προφανώς η εξέλιξη της υγείας μου θα ήταν πολύ δυσάρεστη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε διοίκηση, γιατρούς, νοσηλευτές και νοσηλεύτριες για το έργο τους. Τους αξίζει η στήριξή μας και η αγάπη μας”.

Διαβάστε επίσης