Τοπικά

Καταδικάστηκε σε 3 χρόνια φυλάκιση ο 33χρονος Τρικαλινός που κυνήγησε τον κουνιάδο του με καραμπίνα

Βαριά ποινή κάθειρξης 3 ετών επέβαλε το Δικαστήριο στον 33χρονο Τρικαλινό που αρχικά χτύπησε τη σύζυγό του και μετά απείλησε με καραμπίνα τον κουνιάδο του προχθές βράδυ.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr ο 33χρονος φέρεται να χαστούκισε τη σύζυγό του. Βγαίνοντας από το σπίτι έπεσε πάνω στον κουνιάδο του, γύρισε πήρε την καραμπίνα-η οποία ήταν κλεμμένη-και τον απείλησε με αυτή. Συνελήφθη μετά από διαπραγματεύσεις με την Ασφάλεια Τρικάλων.

Το Δικαστήριο του επέβαλε 2+2 χρόνια για κάθε πράξη (ενδοοικογενειακή βία και απειλή με όπλο), τα οποία σύμπτυξε σε 3 συνολικά. Ο 33χρονος, παρά το ότι είχε λευκό ποινικό μητρώο, οδηγήθηκε στη φυλακή για να εκτίσει 4 μήνες, σύμφωνα και με τον νέο, αυστηρό Νόμο περί ενδοοικογενειακής βίας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης