Ροή Τοπικά

Rapid test σε Κοινότητες του Δήμου Μετεώρων αύριο

O Δήμος Μετεώρων σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, με στόχο τον περιορισμό της διασποράς και της περαιτέρω μετάδοσης του COVID-19, θα πραγματοποιήσει rapid test στο Καστράκι, στη Διάβα και τη Βασιλική.

Συγκεκριμένα, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ με επικεφαλής την κ. Νάτσινα Δήμητρα και σε συνεργασία με τους Προέδρους των ανωτέρω Κοινοτήτων θα προβεί σε δωρεάν μαζικούς δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid 19 (Rapid Tests).

Τη Δευτέρα 28-12-2020 και ώρα 10:00 στο χώρο του αγροτικού ιατρείου Κοινότητας Διάβας και στις 11:00 στο Κοινοτικό γραφείο ΤΚ Καστρακίου. Την Τετάρτη 30-12-2020 και ώρα 9:00 στο χώρο του αγροτικού ιατρείου της Κοινότητας Βασιλικής.

Μέσω των συγκεκριμένων δειγματοληπτικών ελέγχων θα δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες που το επιθυμούν να ελεγχθούν για Covid-19 άμεσα και με ασφάλεια. Οι Δημότες θα προσέρχονται στο χώρο τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και θα πρέπει να έχουν μαζί την αστυνομική τους ταυτότητα και κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει τον ΑΜΚΑ τους.

Διαβάστε επίσηςNEWSLETTER

Ενημερωθείτε πρώτοι για τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και παρασκήνιο