Τοπικά

SOS για τον κορωνοϊό στα Τρίκαλα. Χωρίς αντισώματα οι γιατροί του Νοσοκομείου

Ανησυχητικά τα αποτελέσματα από τα τεστ αντισωμάτων στα οποία υποβλήθηκε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Τρικάλων.

Συγκεκριμένα και όπως καταγράφει το trikalavoice.gr κανείς από τους γιατρούς και νοσηλευτές του νοσοκομείου Τρικάλων και των Κέντρων Υγείας του Νομού  μας δεν εμφάνισε να έχει αντισώματα στον covid-19. Αυτό σημαίνει αφενός ότι έγιναν σωστά και τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα στη νοσηλεία περιστατικών τους προηγούμενους μήνες, αφετέρου δυσκολεύει την αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος κορωνοϊού που αναμένεται το φθινόπωρο.

Ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Βάϊος Τάσιος, μιλώντας στη Λέσχη 97.6 δήλωσε:

«Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό στο Νοσοκομείο και τα 3 Κέντρα Υγείας του Νομού μας ελέγχθηκε για αντισώματα στον κορονοϊό, και δεν βρέθηκε να έχει κανείς αντισώματα. Εγώ, ως γιατρός, δεν προσδοκούσα βέβαια ότι θα υπήρχαν αντισώματα στο Νομό μας, γιατί με δεδομένο ότι δεν έχει εκτεθεί κανείς στη νόσο δεν θα είχαμε και εμφάνιση αντισωμάτων. Βέβαια αυτό δείχνει ότι και τα τεστ σε ύποπτα κρούσματα που κάναμε, τα κάναμε σωστά και για αυτό επιβεβαιώθηκε τελικά ότι δεν είχαμε κανένα θετικό κρούσμα σε όσους εξετάσαμε».

Διαβάστε επίσης